Antena Căutare

General sirian: "Razboiul dintre Israel si Iran va avea loc in cele din urma"

Razboiul Israelului impotriva Iranului "va avea loc in cele din urma", a declarat sambata generalul Mohammad Ali Jafari, comandantul sef al Gardienilor Revolutiei (Pasdaran), afirmand ca tara sa este pregatita si va distruge statul evreu, anunta Antena3.

"Razboiul va avea loc in cele din urma, dar nu este sigur cand si unde", a afirmat seful armatei de elita a regimului islamic, citat de agentiile Isna si Fars.

"Aceasta tumoare canceroasa ce este Israelul incearca sa lanseze un razboi impotriva noastra. Nu stim insa cand se va produce acesta. Ei (israelienii) considera de acum razboiul drept singurul mijloc de a ne infrunta, dar sunt atat de prosti, incat stapanii lor (Statele Unite) ar trebui sa ii opreasca", a adaugat generalul Jafari.

"Daca incep (agresiunea), ii va conduce la distrugere", a mai spus acesta.

Israelul a amenintat de mai multe ori ca va ataca instalatiile nucleare iraniene, daca eforturile diplomatice nu vor reusi sa convinga Teheranul sa puna capat activitatilor sale nucleare sensibile.

FOTO: EPA / Intact Images

Grecia: Doua cutremure puternice au avut loc la interval de cateva ore ... Proteste in Tokyo! Sute de japonezi au iesit in strada pentru a manifesta impotriva Chinei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x