Antena Căutare

Regele Spaniei a fost operat cu succes la sold, dupa accidentul suferit in Africa

Medicii din Madrid i-au linistit pe spaniolii ingrijorati pentru regele lor, operat la sold dupa un accident suferit in Africa. Suveranul si-ar putea relua activitatile obisnuite peste doar o saptamana, desi, in mod normal, o asemenea interventie chirurgicala este urmata de o luna sau doua de odihna.

Mare amator de vanatoare, pasiune care l-a adus si in Romania, regele Juan Carlos a mers, de aceasta data, in Botswana, pentru a-si masura fortele cu elefantii. A si apucat sa se fotografieze langa un elefant doborat.

Dar isprava nu i-a purtat noroc, deoarece, putin mai tarziu, si-a fracturat soldul. Nu intr-un accident de vanatoare, ci la un banal pas gresit pe o scara. Fractura a fost, insa, destul de grava, deoarece suveranul in varsta de 74 de ani sufera de artroza.

El a fost imediat adus, cu avionul, in Spania si operat la un spital din Madrid. Medicii sunt incantati de rezultatul interventiei si prevad ca regele nu va ramane inactiv multa vreme.




Juan Carlos a ajuns, totusi, pentru a patra oara pe mana chirurgilor, in numai doi ani. In 2010, el a fost operat la plamani pentru o tumoare benigna, iar anul trecut - la genunchi si picior. In plus, in noiembrie, s-a lovit de o usa si a purtat cateva zile ochelari pentru a ascunde o vanataie.

foto: EPA/ Intact Images

Kim Jong Un, la primul sau discurs televizat: "Sa mergem inainte catre victoria finala"... VIDEO! Noaptea Invierii la Moscova...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x