Căutare Live

România, vizată de planurile nucleare ale Rusiei! Europa este în alertă, după anunțul lui Vladimir Putin

Pericol nuclear, în Marea Neagră. Președintele Vladimir Putin a făcut anunțul ce a cutremurat Europa.

Rusia tulbură mult apele Mării Negre și stârnește îngrijorare statelor din zonă. De ce? Pentru că Rusia dezvoltă o armă destul de puternică, o armă nucleară, a spus, la Antena 3, Radu Tudor.

Președintele Vladimir Putin a anunțat că vrea să amplaseze această armă nucleară pe toate navele marinei militare ruse.

„Ceea ce ne interesează pe noi este ca acest bazin al Mării Negre, în care România este riverană, să nu devină un hub periculos încărcat cu arme nucleare”, a spus Radu Tudor.

Marina militară rusă va fi dotată cu arme nucleare hipersonice și cu drone submarine nucleare. Anunțul a fost făcut de președintele Vladimir Putin, la Sankt Petersburg.

Ministerul Apărării Rus a precizat, în plus, că aceste arme sunt deja în fază finală de testare, potrivit Reuters.

Vești bune pentru românii care și-au cumpărat vacanțe în Turcia! Anunț de ultim moment al autorităților... Încă o țară din Europa cere populației să poarte măști în aer liber. Cazurile de Covid-19 au crescut semnificativ...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri