Antena Căutare

Ryan Sanderson este transsexual și a adus pe lume un copil. Cum a fost posibil și ce simte pentru fiul său

Un bărbat transgender în vârstă de 24 de ani a născut un băiețel, după ce a avut parte de o sarcină care l-a luat prin surprindere.

Ryan Sanderson cu fiul lui Galerie
Ryan Sanderson, student la Teatru, a crezut că fostul său iubit era infertil și nu credea că persoanele transgender ar putea rămâne însărcinate în timp ce iau testosteron | Profimedia

Ryan Sanderson, în vârstă de 24 de ani, din Marea Britanie, era în a noua săptămâna în care lua tratamente cu testosteron când a aflat că purta o sarcină. Tânărul care s-a născut fată dar și-a dorit din copilărie să fie băiat este în prezent tatăl unui copil minunat. Chiar dacă nu se aștepta la această sarcină, de cum a aflat că va aduce pe lume un copil a simțit că va fi un tată excepțional. Când Hendrick a venit pe lume viața lui Ryan Sanderson a căpătat o strălucire aparte.

Ryan, student la Teatru, a crezut că fostul său iubit era infertil și nu credea că persoanele transgender ar putea rămâne însărcinate în timp ce iau testosteron.

Citește și: Jamie Lee Curtis a recunoscut că are un copil transsexual. Ce spune despre decizia lui Thomas Guest

„Am fost profund uimit când am aflat despre sarcină, dar am știut instantaneu că vreau să aduc pe lume acest copil”, a povestit Ryan Sanderson.

După ce a aflat că poartă o sarcină, britanicul a întrerupt tratamentele hormonale, dorindu-și să aducă pe lume un copil sănătos. Ryan a avut o sarcină fără complicații.

Ryan Sanderson își iubește enorm fiul

„Am simțit sarcina ca pe un semn divin. Așa cred că a trebuit să fie: a trebuit să aduc pe lume un copil, înainte de transformarea mea în bărbat”.

Ryan s-a născut fată însă a știut că își dorește să fie băiat încă de la vârsta de 7 ani.

„M-am luptat atât de mult să devin ce am simțit mereu că sunt”, a spus britanicul.

„Nu am crezut că pot rămâne însărcinat în timpul tratamentelor cu testosteron, până când am aflat că sunt. Cred că mai mulți bărbați trans trebuie să înțeleagă că pot rămâne însărcinați”, a explicat Ryan.

Pe parcursul sarcinii Ryan a fost sprijinit de familie și de medici:

„Medicul meu s-a temut că voi avea parte de complicații, dar sarcina a decurs destul de bine”, a spus Ryan. „Fostul meu partener nu vrea să se implice în situație, însă familia și prietenii îmi sunt alături”, a mai spus Ryan.

Citește și: Primul ministru transsexual din lume. Cum arată Petra De Sutter și în ce țară își desfășoară activitatea

„A trebuit să-l alăptez pe Hendrick când era un bebeluș, deoarece am știut că așa este bine pentru sănătatea lui. În 2021, am avut o intervenție chirurgicală pentru a-mi îndepărta bustul (mastectomie). Este atât de frumos să fiu părintele lui Hendrick. Multe persoane m-au oprit pe stradă pentru a-mi spune că sunt un tata foarte bun și că mă comport exemplar cu fiul meu.

„Sunt în sfârșit persoana care vreau să fiu și am un mini-eu cu care să împărtășesc aceasta călătorie grozavă prin viață.”

Primul bărbat însărcinat din istorie a fost Thomas Beatie.

Volodimir Zelenski, mesaj pentru mamele soldaților ruși: „Nu vă trimiteţi copiii la război!” Ce a transmis președintele ... Cum arată sosia lui Vladimir Putin. Slawek Sobala seamănă izbitor cu președintele Rusiei: „Mă tem pentru viața mea”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x