Antena Căutare

S-a certat groaznic cu iubitul, s-a urcat în mașină și a accelerat! Ce a urmat apoi, e ÎNFIORĂTOR! Era o femeie irezistibilă

Bonnie Hiller, o tânără, în vârstă de 27 de ani din Marea Britanie, și-a pierdut viața în urma unui accident cumplit, după ce s-a certat groaznic cu iubitul ei.

Bonnie Hiller, o tânără, în vârstă de 27 de ani din Marea Britanie, și-a pierdut viața în urma unui accident cumplit, după ce s-a certat groaznic cu iubitul ei.

Potrivit presei internaționale, fosta Miss East England a condus, pe unele porțiuni de drum, în Essex, cu aproape 200 de kilometri pe oră. Din păcate, ea a a pierdut controlul volanului într-o curbă. Atunci avea 178 de kilometri la ora, potrivit Daily Mail.

"Cei care o cunosc ştiu că era o şoferiţa foarte atentă. A avut o ceartă monstruoasă înainte, ceva a enervat-o", a spus tatăl femeii.

Martorii spun că au văzut un Mercedes care mergea cu o viteză extrem de mare, lucru care le-a atras atenţia. "Eu conduc o Vectra. Când a trecut pe lângă mine, maşina s-a cutremurat", a spus un şofer.

Impactul a fost deosebit de violent, astfel că femeia a zburat pur și simplu din maşină, după ce centură de siguranţă s-a rupt.

Două elicoptere s-au prăbuşit în Argentina: Zece persoane au murit... Indicatorul care a şocat o lume întreagă! Şoferilor nu le vine să creadă că au putut să scrie aşa ceva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x