Antena Căutare

Scandal la bordul unui avion! Trei dansatoare la bară s-au luat la bătaie, de față cu toți pasagerii. Și-au smuls părul din cap: „Nimeni nu se aştepta la aşa ceva" (VIDEO)

Trei dansatoare la bară s-au îmbătat şi s-au luat la bătaie în avion, sub ochii tuturor pasagerilor.

Trei dansatoare la bară s-au îmbătat şi s-au luat la bătaie în avion, în timpul unui zbor din Londra către Tenerife, sub ochii tuturor pasagerilor.

Incidentul a avut loc în timp ce aeronava se afla la o altitudine de 9,200 metri în aer. Din fericire, însoţitorii de zbor au reuşit să le despartă, însă fetele au reuşit să se rănească serios.

Şi-au smuls părul din cap una alteia, iar una dintre ele s-a ales cu faţa plină de sânge, scrie The Sun. Pasagerii au fost nevoiţi să asiste la scene de-o violenţă incredibilă şi să suporte urletele celor trei.

Nimeni nu se aştepta că aşa ceva să se întâmple. Erau prietene şi chiar erau foarte drăgăstoase. În minutul următor, au devenit gălăgioase şi au început să bea alcool. Au început să se certe şi înjurau foarte mult.

Au folosit cuvinte extrem de urâte. Alţi pasageri au început să se plângă. Stewardesa s-a dus şi le-a luat sticla cu băutura. Apoi una din ele, brunetă, s-a dus către o blondă şi s-a luat de ea. Au început să ţipe şi să îşi smulgă părul din cap. Ne-am temut că cineva o să fie rănit serios”, a mărturisit un pasager, martor la eveniment.

Ken se face Barbie! După ce a cheltuit o avere uriașă și s-a desfigurat, bărbatul vrea să se tranforme în femeie. Cum ar... Atacurile iau amploare! Siria ”a doborât rachete care au intrat în spaţiul aerian"! Explozii puternice în apropiere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x