Antena Căutare

Scandalos: O tanara din SUA a fost refuzata de un angajator, pe motiv ca avea posteriorul prea mare!

Orice om, atunci cand doreste sa se angajeze, trebuie sa indeplineasca anumite criterii profesionale care sa fie in concordanta cu job-ul la care a aplicat. Insa, de cele mai multe ori, si ceea ce ne-a dat mama natura reprezinta un criteriu important. De exemplu, o tanara din SUA nu a fost angajata pentru ca... avea posteriorul mult prea mare. Culmea, acest lucru nu incalca nici o etica in SUA, daca este sa tinem cont de actualele legi.

Oamenii sunt refuzati din varii motive atunci cand aplica pentru diferite slujbe, oriunde in lumea asta. Insa, o tanara de 20 de ani a avut parte de umilirea vietii cand a vrut sa se angajeze intr-un bar cu specific scotian din statul american California.

Patronul i-a spus ca nu e potrivita pentru ca are posteriorul prea mare si nu poate purta kilt-ul precum restul cheneritelor. Fata s-a simtit jignita si chiar a mers la politie sa depuna reclamatie. Legea americana insa nu pedepseste o astfel de discriminare decat cele legate de sex, culoarea pielii sau religie.

Foto: abcnews.go.com

Angela Merkel, fericita ca Europa a luat premiul Nobel: "O decizie formidabila. Euro este mai mult decat o moneda&q... Alerta in Germania: Mii de oameni, evacuati din cauza unei bombe din al II-lea Razboi Mondial...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x