Sunt cele mai bogate femei! Cum au ajuns milionare unele dintre cele mai cunoscute actrițe la Hollywood

 

Nu este o surpriză, Scarlet Johansson este cel mai bine plătită de la Hollywood. Potrivit topului întocmit de Forbes, e actriţa cu cele mai mari venituri din filme. Am putea spune, aşadar, că este un fel de The Rock în variantă feminină. Avengers este pelicula care i-a adus încasările cele mai mari.

Rolul văduvei negre din Răzbunătorii i-a adus bani frumoşi lui Scarlet Johannson. În ultimul an, actriţa a încasat 56 milioane de dolari. Asta o plasează pe primul loc în topul celor mai bine plătite actriţe din Statele Unite. Şi anul trecut a fost prima, doar că în 2019 a avut câştiguri mai mari cu 15 milioane de dolari. Ea va interpreta în continuare rolul văduvei negre, într-un film ce va avea premiera în 2020.

Suprinzător este numele celei care deţine al doilea loc în clasamentul Forbes: Sofia Vergara.

Frumoasa columbiancă s-a făcut cunoscută datorită serialului Modern Family. Anul acesta, ea a câştigat 44 milioane de dolari!

Reese Witherspoon este următoarea în top. A avut venituri de 35 milioane de dolari. Şi, cu 34 de milioane, Nicole Kidman ocupă a patra poziţie. Interesant este faptul că cele mai multe actriţe din clasament joacă de ani buni în seriale tv şi mai puţin în filme. În primele 10 locuri le mai găsim pe Jennifer Aniston, Kaley Cuoco din Teoria Big Bang, Elizabeth Moss, Margot Robbie, Charlize Theron şi Ellen Pompeo, din Anatomia lui Grey.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI