Căutare Live

Se schimbă harta Europei! Guvernul a făcut anunțul: „An fantastic şi un deceniu remarcabil”

Britanicii au luat în sfârșit decizia după aproape patru ani de la referendumul privind Brexit.

Se schimbă harta Europei! Guvernul a făcut anunțul

Boris Johnson, pemierul britanic a declarat că intenţionează în 2020 să reunească ţara după divizările care au marcat-o în anul precedent, asigurându-i pe britanici că un „an fantastic şi un deceniu remarcabil” s-ar prezenta înaintea lor, potrivit Reuters.

În cursul discursului său de Anul Nou, el a subliniat că prima sa misiune este de a garanta realizarea Brexitului, la mai mult de trei ani de la referendumul la care britanicii au votat pentru ieşirea din Uniunea Europeană, iar apoi de a pansa rănile pe care acest subiect le-a deschis.

„În timp ce ne luăm rămas bun de la 2019, putem să întoarcem pagina divizărilor, ranchiunei şi a incertitudinii care au dominat viaţa publică şi ne-au frânat un timp prea îndelungat”, a spus Boris Johnson.

„Avem de acum un nou parlament, ales de popor pentru a răspunde priorităţilor poporului şi care va respecta în fine referendumul din 2016 şi va realiza Brexitul” înainte de sfârşitul lunii ianuarie, a adăugat liderul conservator, întărit de o largă victorie în alegerile legislative anticipate din 12 decembrie.

VIDEO - Privește și vei plânge! Mirele paralizat "s-a ridicat" în noaptea nunții și a dansat alături de aleasa... Previziuni înfricoșătoare despre încălzirea globală și efectele ei! Au fost 19 grade Celsius în Norvegia, în prima zi di...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri