Antena Căutare

Şi-au abandonat prietena beată, în frig, pe stradă toată noaptea. Voluntarii care au salvat-o le-au transmis un mesaj puternic prietenilor săi

Cheltenham Guardians, un grup de voluntari a scris o scrisoare publica emotionanta adresata prietenilor unei tinere, pe care au abandonat-o beata, in strada. Acestia au ras de ea si nu au facut nimic sa o ajute.

Cheltenham Guardians, un grup de voluntari a scris o scrisoare publica emotionanta adresata prietenilor unei tinere, pe care au abandonat-o beata, in strada. Acestia au ras de ea si nu au facut nimic sa o ajute.

Acestia s-au chinuit timp de 2 ore sa o ridice de pe jos pe Emily, dupa ce vomitase pe ea si era incapabila sa plece pe picioarele ei, scrie Metro. , pana cand voluntarii au ridicat-o, noaptea, la ora 4:00. Pana la urma, tanara a fost dusa cu ambulanta la spital.

Iata ce au scris cei de la Cheltenham Guardians in postarea lor pe Facebook:

"Dragi prieteni ai lui Emily,

Ati inceput seara de petrecere, prin baruri si cluburi in Cheltenham impreuna, dar cumva, pe drum ati pierdut-o pe Emily, prietena voastra. Cand am gasit-o, lui Emily deja ii era rau si statea pe bancheta unui taxi. Cand v-am contactat, ati spus ca o asteptati in fata clubului in care va aflati. Ne-am dus acolo, cu tot cu Emily, si voi nu erati. Am tot asteptat, dar voi nu ati mai aparut. V-am contactat inca o data, gandindu-ne la sanatatea lui Emily. Era frig, ploua si era intr-o stare din in ce mai rea.

(....) Emily nu stia mai nimic pentru ca era in stare de ebrietate, dar noua ne-a pasat de ea, indiferent de starea in care se afla. V-am sunat din nou si ati inceput sa va bateti joc de noi. V-am spus ca este grav si ca trebuie sa ii chemam o ambulanta, dar nu v-a pasat. Intr-o zi, poate o sa ajungeti si voi la fel si o sa aveti nevoie de noi. Noi o sa avem grija de voi neconditionat ca sa fiti in siguranta. Cel mai multi dintre voi nu sunteti prietenii lui Emily. Sper ca v-ati distrat pe seama noastra, a lui Emily si a Serviciului de Ambulanta. Sa fiti mandri de voi".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Adevărată lecție pentru România! O stradă surpată din Japonia a fost reparată în 48 de ore... Primul succes pentru Trump! Un clip cu nepoata sa, recitând în chineză, a devenit viral (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x