Antena Căutare

SUA: O femeie a ramas blocata intre peretii unei cladiri, mai bine de patru ore

O pauza de tigara pe acoperisul firmei unde lucra s-a dovedit un cosmar pentru o americanca din Oregon. Femeia a cazut intre zidurile cladirii si a ramas blocata. Distanta dintre pereti era de numai 30 de centimeri. Timp de patru ore s-au chinuit pompierii sa o scoata, dar au reusit

In Statele Unite, o femeie care muncea in schimbul de noapte a ramas prinsa intre peretii unei cladiri. “I-am vazut doar capul, intre ziduri. Ea doar spunea: "Ajutor. M-am blocat! Sa ma ajute cineva ca m-am blocat!" spune cel care a descoperit-o.

Omul a dat alarma. In scurt timp, 25 de pompieri au sarit in ajutorul femeii. Salvatorii au estimat ca spatiul in care ea se afla era de aproximativ 30 de centimetri.

O interventie cumplita. Pompierii au incercat mai intai sa introduca in spatiul dintre ziduri o scara si franghii. Dar nu a fost niciun chip sa o scoata pe femeie. Asa ca au recurs la ultima solutie: au taiat o bucata de beton, aflata chiar langa victima. Apoi au introdus pungi cu aer pentru a mari cumva distanta dintre ziduri. Au manjit zidurile interioare cu ulei si astfel femeia a putut fi trasa afara.

Intreaga operatiune a durat patru ore. La final, femeia a fost dusa la spital pentru a fi evaluata.

Elicopterul prabusit la Londra: A ramas in viata pentru ca fiul sau nu l-a trezit la timp... Masinile electrice au fost vedete de necontestat la Salonul Auto de la Detroit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x