Antena Căutare

SUA: O femeie cere despagubire de 900 de miliarde de dolari pentru incalcarea drepturilor civile

Noua sute de miliarde de dolari, este suma ceruta de catre o femeie din SUA, drept despagubire pentru ca autoritatile i-au plasat pe cei doi fii ai sai, in centre de plasament, pe fondul instabilitatii mentale a mamei, relateaza Huffington Post.

Fausat Ogunbayo, in varsta de 45 de ani, din Staten Island (New York) acuza autoritatea pentru protectia copiilor ca i-au fost incalcate drepturile civile si i-a provocat "peste trei de teroare, rau fizic, timp pierdut si daune economice substantiale".


Autoritatile incriminate se apara sustinand ca mama a avut o serie de incidente din cauza carora a fost luata decizia de a o desparti de copiii ei. Cei doi baieti au fost luati de langa mama lor in 2008, cand aveau varste de zece si 12 ani.

Conform dosarului procesului, Ogunbayo a cerut asistenta medicala fiind convinsa ca pielea baietilor ei se inchide la culoare din cauza radiatiilor. Un alt inicident mentionat este faptul ca mama le-a spus persoanelor din conducerea scolii ca agentii FBI ii urmaresc copiii.

Chiar daca a castigat in instanta dreptul de a-si lua copiii acasa, pretentiile de despagubire, formulate de Ogunbayo, nu vor fi, cel mai probabil, satisfacute.

De ce persista frigul in Europa? Explicatia Organizatiei Mondiale a Meteorologiei... Lasul si infidelul capitan al vasului Concordia, surprins la cina cu moldoveanca cu o luna inainte de naufragiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x