Live acumFilm: Alice in Tara Oglinzilor (SUA 2016)
Prime Time 20:00Film: Parker

SUA: Tanar saudit, arestat pentru ca l-a invocat pe Osama ben Laden intr-un avion

Un tanar saudit a fost pus sub acuzare dupa ce a facut scandal la bordul unui avion Continental Airlines, nevoit sa revina pe aeroport, , dupa ce a amenintat cu pumnul un insotitor de bord si l-a invocat pe Osama ben Laden, relateaza site-ul Huffington Post, citat de Mediafax.

Yazeed Mohammed A. Abunayyan, in varsta de 19 ani, este acelasi care a fost urmarit si arestat duminica de catre fortele de ordine in acest oras din sudul Oregonului (nord-vest), dupa ce a lovit doua masini de politie si aproape ca a lovit un trecator. El a fost acuzat de conducere in stare de ebrietate si atac asupra unui ofiter de politie. Yazeed a fost eliberat luni sub cautiune.


Marti noaptea, zborul companiei Continental a revenit dupa decolare pe aeroportul din Portland, in statul Oregon, unde Abunayyan a fost arestat.

Potrivit rechizitoriului, el a agresat un insotitor de zbor si un membru al echipajului, "si anume prin refuzul de a nu mai fuma si a renunta la o tigareta electronica la solicitarea unui insotitor (de bord), urland vulgaritati si amenintand insotitorul (de bord) cu pumnul".

De asemenea, Abunayyan a lovit sau a incercat sa loveasca mai multi pasageri si a vorbit si cantat despre Osama ben Laden si despre ura sa despre femei, potrivit rechizitoriului.

Intrebat daca politia federala americana (FBI) il considera drept o amenintare de natura terorista, purtatoarea de cuvant Beth Anne

Recomandari