Antena Căutare

Teroare în Rusia: "Căutăm cadavre în sălile de cinema". Incendiu dintr-un centru comercial. Cel puțin 48 de persoane au murit

Cel puţin 48 de persoane au murit în incendiul produs într-un centru comercial aflat în oraşul minier Kemerovo, scrie BBC.

Cel puţin 48 de persoane au murit în incendiul produs într-un centru comercial aflat în oraşul minier Kemerovo, scrie BBC.

Alte 27 de persoane sunt date dispărute. Iniţial, oficilialităţile ruse a spus că 64 de persoane sunt date dispărute, dar ulterior au precizat că în acest bilanţ sunt incluse şi victimele neidentificate. Cel puţin nouă dintre corpurile găsite până în prezent sunt ale unor copii.

Andrei Mamcenkov, vicepreşedinte al Centrului Naţional de Management al Crizelor, spunea iniţial că 41 de copii sunt daţi dispăruţi.

Focul a început la etajul de sus al complexului Winter Cherry în timp ce multe dintre victime se aflau în sălile cinematografelor.

Videoclipurile postate pe reţelele sociale arată persoane care sar de la geamuri pentru a scăpa de flăcări.

Aproximativ 600 de membri ai echipajelor de urgenţă au luat parte la operaţiunile de salvare.

Cauza incendiului nu este deocamdată cunoscută dar autorităţile au deschis o anchetă.

Incendiul ar fi început la ora locală 17:00 într-o parte a clădirii în care se sflă zona de divertisment.

„Conform informaţiilor preliminare, acoperişurile a două cinematografe s-au prăbuşit”, a informat Comitetul de Investigaţii al Rusiei.

Nu au fost găsite cadavre înăuntrul unei săli de cinema de la etajul trei dar este posibil să existe persoane îngropate sub dărâmături.

O sursă a declarat pentru agenţia de ştiri Interfax că nu există practic nicio şansă să fie găsiţi supravieţuitori.

Dramă teribilă pentru o familie de americani aflată într-o vacanță! Cei doi soți și copiii lor, găsiți fără suflare într... Ce nenorocire! Zeci de copii au MURIT! Bilanțul tregediei este 64 de persoane decedate. Incendiul de la Kemerovo încreme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x