Antena Căutare

Tragedie. 77 de morți în timpul unei furtuni! Nordul Indiei a fost devastat de un fenomen meteorologic violent!

Cel puţin 77 de persoane au murit, iar alte 143 au fost rănite în furtuni de nisip, în nordul Indiei, în noaptea de miercuri spre joi, au anunţat joi autorităţile indiene.

Statele Uttar Pradesh şi Rajasthan au fost cele mai afectate, cu 45 şi, respectiv 31 de decese înregistrate în acest stadiu, potrivit unor reprezentanţi ai autorităţilor care gestionează catastrofe în aceste state, contactaţi de AFP.

Cele mai multe morţi sunt atribuite căderii unor arbori sau surpării unor ziduri din cauza unor rafale violente de vânt.

Districtul Agra, unde se află celebrul Taj Mahal, este regiunea cea mai dur afectată, cu 36 de decese înregistrate în acest stadiu.

În regiunea turistică Rajasthan, ”cei mai mulţi dintre cei 31 de morţi şi 102 răniţi provin din trei districte - Alwar, Dholpur şi Bharatpur”, a declarat Hemant Gera, de la deparatmentul local însărcinat cu gestionarea catastrofelor şi ajutoarele umanitare.

Un văl alb a învăluit miercuri seara capitala indiană New Delhi, afectând vizibilitatea, după care au izbucnit furtuni violente.

Niciun deces nu a fost semnalat însă în acest megalopolis.

””Întristat de pierderile de vieţi din cauza furtunilor de nisip în mai multe locuri în India. Condoleanţe familiilor în doliu”, au scris pe Twitter serviciile premierului Narendra Modi.

O statuie nud a lui Donald Trump, vândută la o licitație în Los Angeles. Cât a costat - FOTO... Petrecere regală, cu pachețelul de acasă! Invitaţii la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle, încurajaţi să vină cu pro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x