Antena Căutare

Trei morți, din cauza viscolului puternic! Ninsorile abundente din ultimele zile au făcut ravagii în Europa

Vremea a luat-o razna complet în Europa, unde de câteva zile ninge în permanență. Viscolul puternic a făcut victime atât în Austria, cât și în Grecia, iar sute de zboruri au fost anulate ori înregistrează întârzieri. 

Vremea a luat-o razna complet în Europa, unde de câteva zile ninge în permanență. Viscolul puternic a făcut victime atât în Austria, cât și în Grecia, iar sute de zboruri au fost anulate ori înregistrează întârzieri.

Trei persoane și-au pierdut viețile din cauza gerului, în Grecia. Victimele din Grecia au fost găsite într-o mașină surprinsă de o furtună, în apropiere de Atena. Grecia se confruntă cu ninsori, furtuni și cu un val prelungit de frig în mai multe regiuni, printre care Salonic. S-au înregistrat și minus 18 grade Celsius. Au fost multe apeluri la serviciile de urgență din partea unor persoane rămase blocate în mașini sau în case.

"Toate drumurile sunt acoperite cu zăpadă, iar traficul se desfăşoară cu dificultate".

De asemenea, nu mai puțin de 14.000 de locuințe au rămas fără curent în nordul Austriei, din cauza viscolului. La Innsbruck, sute de turiști sunt blocați pe aeroport, motiv pentru care unii caută alternative să ajungă acasă după o vacanță cu zăpadă în exces. Mai multe drumuri și rute feroviare au fost închise.

În Bavaria, însă, s-au înregistrat peste 100 de accidente, din cuaza condițiilor meteo. Echipele de intervenție acționează pentru deszăpezirea șoselelor și pentru reluarea traficului feroviar, afectat de copaci căzuți pe șine. Potrivit specialiștilor, va ninge și la începutul săptămânii.

Fetița româncă de 1 an și cinci luni răpită împreună cu mașina tatălui ei a fost găsită! Care este starea ei acum... Imagini video terifiante! O mamă inconștientă conduce o mașină cu băiețelul ei de 4 ani uitat pe plafonul acesteia! Scen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x