Antena Căutare

Un bărbat orb a căzut pe șine, la metrou! Atenție, imagini tulburătoare! – Video

Un bărbat orb a căzut pe șine, la o stație de metrou din statul american Maryland. Momentul a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Un bărbat orb a căzut pe șine, la o stație de metrou din statul american Maryland. Momentul a fost filmat de o cameră de supraveghere.

În imagini se vede cum bărbatul orb se apropie de marginea peronului cu ajutorul bastonului său și cade pe șine.

Mai multe persoane care se aflau pe peron au sărit în ajutorul bărbatului nevăzător și l-au scos de pe șine, înainte de a fi lovit de un tren.

Imaginile mai arată cum, după ce este salvat de pe șine, bărbatul nevăzător se întinde pe spate, în timp ce trenul trece cu viteză în locul în care el se afla cu doar câteva clipe mai devreme.

„Bărbatul are 1,82 de metri înălțime și cântărește peste 100 de kilograme. Nu m-aș fi descurcat singur. M-am gândit la ce s-ar fi întâmplat dacă nu aș fi fost acolo în acel moment. Mă bucur că am fost acolo”, a spus unul dintre salvatori – primul care a intervenit pentru a-l scoate pe nevăzător de pe șine.

Atenție, imaginile de mai jos vă pot afecta emoțional!

Un transsexual, bătut cu bestialitate pe stradă! Atenție, imagini șocante – Video... A născut în baie, deși nu știa că este însărcinată! „Mă durea abdomenul și mă filmam în oglindă, când i-am văzut o parte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x