Antena Căutare

Un câine a fost împușcat în față pentru a-și proteja familia de un atacator

Câinii sunt cu adevărat cei mai buni prieteni ai omului. Ne dovedește un cățel care s-a ales cu un glonț în față după ce și-a protejat eroic familia de un atacator.

Câinii sunt cu adevărat cei mai buni prieteni ai omului. Ne dovedește un cățel care s-a ales cu un glonț în față după ce și-a protejat eroic familia de un atacator.

Guluva, așa cum este numit câțelul, a fost împușcat în față atunci când a sărit pentru a-l proteja pe iubitul stăpânei lui, după ce bandă a tras cu pistolul în casa lor din Mitchells Plain, Cape Twon.

Proprietarul său, Derrick Mfengwana, a declarat pentru News24 că prietenul surori sale se pregătea să plece și era condus la ieșire când un din atacatori s-a apropiat cu o armă și l-a amenințat spunând „dă-mi cheile mașinii”.

Un câine a fost împușcat în față pentru a-și proteja familia de un atacator

„Câinele se afla în curte și s-a duș la unul dintre bărbați. Mă uitam la un film înăuntru și am auzit împușcătura. Le-am auzit pe prietena și sora mea că țipau și credeau că a fost împușcat iubitul ei pentru au văzut sânge în jurul casei. Dar, de fapt, Guluva a sărit în sus și a început să-l atace pe unul dintre oamenii înarmați care l-au împușcat în nas. Când Guluva a luptat împotriva bătăușilor, prietenul surorii mele a reușit să ajungă acasă la siguranță”, a declarat Derrick.

Atacatorii au fugit după incident, iar Guluva a fost dus rapid la veterinar. Din fericire, câțelul răspunde bine la tratament și se va recupera. Glonțul i-a afectat limba și maxilarul însă este monitorizat de doctori.

Un câine a fost împușcat în față pentru a-și proteja familia de un atacator

Un purtător de cuvânt al centrului de animale a dezvăluit că Gulula era al patrulea animal pe care-l îngrijiseră în doar două săptămâni, care sufereau răni de glonț. O pisică și încă doi câini au fost admiși cu răni corporale și superioare care au rezultat din focuri de arme. Aceștia și-au protejat de asemenea stâpănii.

Un câine a fost împușcat în față pentru a-și proteja familia de un atacator

Captură în valoare de 7, 5 milioane de euro în Vietnam... Artistul cinetic Carlos Cruz-Diez a murit la vârsta de 95 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x