Antena Căutare

Un copil i-a dat un pachet învățătoarei și a implorat-o să nu-l trimită acasă. Părinții băiatului au fost arestați în aceeași zi

O învățătoare a fost șocată când a văzut ce conținea pachetul adus la școală de unul dintre elevii ei. Băiatul, a cărei identitate nu a fost dezvăluită de autorități, a implorat-o să nu-l trimită acasă, mărturisind că îi este frică de părinții lui.

O învățătoare a fost șocată când a văzut ce conținea pachetul adus la școală de unul dintre elevii ei. Băiatul, a cărei identitate nu a fost dezvăluită de autorități, a implorat-o să nu-l trimită acasă, mărturisind că îi este frică de părinții lui.

Un băiețel din Washington, SUA, a adus la școală un pachet cu metamfetamină, un drog extrem de periculos. Când a văzut ce a primit, învățătoarea lui a alertat conducerea instituției.

Copilul a fost dus în biroul directorului, unde și-a spus povestea. Acasă, viața lui era un coșmar. Părinții lui, în loc să aibă grijă de el, se ocupau cu fabricarea, vânzarea și consumul acestui drog. Era terorizat și nu mai voia să se întoarcă acolo.

CITEȘTE ȘI: Umilite, bătute și jefuite, într-un autobuz, pentru că au refuzat să se sărute în fața unor bărbați: „Sub mine începuse să se formeze o baltă de sânge

În doar câteva ore, polițiștii dărâmau ușa casei în care locuia familia. Înăuntru, i-au găsit pe cei doi așa-ziși părinți, Daniel Staton O’Leary și Jennifer Ann Edwards, ambii în vârstă de 29 de ani, și o adevărată fabrică de droguri. În ciuda dovezilor de necontestat, ambii și-au susținut nevinovăția, dând vina unul pe celălalt.

Cei doi au fost arestați, dar au nu stat prea mult timp în spatele gratiilor. Și-au plătit cauțiunea, în valoare de 5.000 de dolari, și se bucură de libertate, cel puțin, până la începutul procesului.

CITEȘTE ȘI: Sentință record pentru asistentul medical care a omorât 85 de pacienți în Germania: „Îmi pare rău”

Copilul terorizat de propriii părinți a fost luat de cei de la Protecția Copilului și plasat în grija statului.

Întreaga poveste a fost un adevărat șoc pentru vecinii familiei. Oamenii au declarat că nu ar fi bănuit niciodată că Daniel și Jennifer erau consumatori de droguri.

Locotenentul Aaron Clem a declarat că își dorește ca acest moment să fi fost trezirea la realitate de care aveau nevoie tinerii părinți și că, după ce își vor ispăși pedepsele, o vor putea lua de la capăt, crescându-și copilul în condiții normale.

CITEȘTE ȘI: Și-a implorat medicii să îi amputeze piciorul! Drama femeii a început în momentul în care a scăpat o sticlă de parfum

Umilite, bătute și jefuite, într-un autobuz, pentru că au refuzat să se sărute în fața unor bărbați: „Sub mine începuse ... Situație delicată în Marea Britanie. Theresa May s-a spălat pe mâini de Brexit: „A demisionat”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x