Căutare Live

Un eveniment istoric va avea loc în această noapte! Reuniunea ar putea rezolva un conflict vechi de zeci de ani

Un eveniment istoric va avea loc în această noapte, iar reuniunea ar putea rezolva un conflict vechi de zeci de ani.

Doar câteva ore ne despart de un eveniment istoric. Dictatorul nord-coreean şi preşedintele Coreii de Sud se vor întâlni faţă în faţă, în această noapte. Reuniunea ar putea rezolva un conflict vechi de zeci de ani. Kim Jong-Un va trece pe jos frontiera dintre cele două state. Gazdele sunt pregătite pentru negocieri şi îi oferă enigmaticului Kim şi surprize culinare.

Imprevizibil şi izolat pe plan internaţional, Kim Jong-un este primul lider nord-coreean care merge în Coreea de Sud, în ultimii 65 de ani. De ceva vreme, tânărul dictator a înlocuit tonul ofensiv cu diplomaţia. Se va întâlni cu preşedintele din Sud în cel mai securizat loc de pe planetă: pe linia de demarcaţie militară ce separă cele două ţări.

Cei doi lideri vor planta împreună un pin ce reprezintă pacea şi prosperitatea în zona demilitarizată, loc care a simbolizat confruntările şi diviziunea din ultimii 65 de ani.

Clădirea care va găzdui summit-ul istoric se află pe teritoriul Sudului. Discuţiile ar urma să dureze câteva ore. Alături de Kim Jong-un va fi şi sora lui. Tânăra de 26 de ani este director de propagandă. În luna februarie, ea a mers într-o vizită de trei zile în Coreea de Sud.

Kim Jong-un va fi servit cu frittata de cartofi, un preparat culinar elveţian menit să-i amintească de anii de şcoală. Meniul va fi completat cu mai multe feluri de mâncare specifice ţării comuniste. Întâlnirea fără precedent va fi plină de simboluri.

Locaţia a fost pregătită sub tema "Prietenie, consideraţie, pace şi speranţă". Fiecare piesă de mobilier are o însemnătate în inimile noastre.

Format în şcolile elveţiene şi descris drept ambiţios de cei care l-au cunoscut, Kim Jong-un s-a declarat dispus să renunțe la armele nucleare, după ce a ameninţat şi Statele Unite. Rămâne, totuşi, liderul unei economii muribunde într-o ţară care se luptă mai ales cu lipsa acută a alimentelor.

Umilința care a făcut înconjurul lumii! Ce i-a făcut o femeie unei tinere pe care o acuza că ar fi avut o relație cu soț... Maimuță, îmbrăcată în hainele unei fetițe și purtând un cap de papușă, obligată să cerșească. Imaginile sunt de necrezut...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri