Un eveniment istoric va avea loc în această noapte! Reuniunea ar putea rezolva un conflict vechi de zeci de ani

Un eveniment istoric va avea loc în această noapte, iar reuniunea ar putea rezolva un conflict vechi de zeci de ani.

Doar câteva ore ne despart de un eveniment istoric. Dictatorul nord-coreean şi preşedintele Coreii de Sud se vor întâlni faţă în faţă, în această noapte. Reuniunea ar putea rezolva un conflict vechi de zeci de ani. Kim Jong-Un va trece pe jos frontiera dintre cele două state. Gazdele sunt pregătite pentru negocieri şi îi oferă enigmaticului Kim şi surprize culinare.

Imprevizibil şi izolat pe plan internaţional, Kim Jong-un este primul lider nord-coreean care merge în Coreea de Sud, în ultimii 65 de ani. De ceva vreme, tânărul dictator a înlocuit tonul ofensiv cu diplomaţia. Se va întâlni cu preşedintele din Sud în cel mai securizat loc de pe planetă: pe linia de demarcaţie militară ce separă cele două ţări.

Cei doi lideri vor planta împreună un pin ce reprezintă pacea şi prosperitatea în zona demilitarizată, loc care a simbolizat confruntările şi diviziunea din ultimii 65 de ani.

Clădirea care va găzdui summit-ul istoric se află pe teritoriul Sudului. Discuţiile ar urma să dureze câteva ore. Alături de Kim Jong-un va fi şi sora lui. Tânăra de 26 de ani este director de propagandă. În luna februarie, ea a mers într-o vizită de trei zile în Coreea de Sud.

Kim Jong-un va fi servit cu frittata de cartofi, un preparat culinar elveţian menit să-i amintească de anii de şcoală. Meniul va fi completat cu mai multe feluri de mâncare specifice ţării comuniste. Întâlnirea fără precedent va fi plină de simboluri.

Locaţia a fost pregătită sub tema "Prietenie, consideraţie, pace şi speranţă". Fiecare piesă de mobilier are o însemnătate în inimile noastre.

Format în şcolile elveţiene şi descris drept ambiţios de cei care l-au cunoscut, Kim Jong-un s-a declarat dispus să renunțe la armele nucleare, după ce a ameninţat şi Statele Unite. Rămâne, totuşi, liderul unei economii muribunde într-o ţară care se luptă mai ales cu lipsa acută a alimentelor.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri