Live acumFilm: Trei barbati si un bebelus
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Un fotbalist român și-a pierdut viața într-un accident rutier în Italia! „Mai avea câțiva kilometri pâna acasă”

Alexandru Liviu Peia, un fotbalist român în vârstă de 19 ani, și-a pierdut viața în urma unui accident de mașină, petrecut în Italia. Alex era legitimat ca portar la echipa de tineret a celor de la Varese Calcio.

Accidentul în care Alex Preia și-a pierdut viața

Tânărul a pierdut controlul autoturismului. Accidentul a avut loc între localitățile Gavirate și Caravate, într-o curbă. Mașina condusă de acesta s-a răsturnat de mai multe ori, iar ulterior a lovit un alt autoturism, care venea din sensul opus.

Impactul dintre cele două autoturisme a fost extrem de dur. În momentul în care autoritățile au ajuns la fața locului, fotbalistul era deja decedat.

”Alex se întorcea la acea oră de la Liceul Științific ”Edith Stein” din Gavirate, unde era elev în anul cinci, și mai avea doar câțiva kilometri până să ajungă acasă. Vestea despre moartea lui s-a răspândit foarte repede în Caravate, unde locuia tânărul de 19 ani și i-a afectat pe toți localnicii, inclusiv pe primarul localității, Nicola Tardugno.” , a detaliat presa italiană.

„Îl cunoșteam, ne-am întâlnit și pe terenul de fotbal de câteva ori. Respect durerea familiei lui și simt nevoia să spun că l-au crescut foarte educat” , a declarat primarul localității.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro