Antena Căutare

Un joc extrem de PERICULOS este popular printre elevi! Poate duce la DECES!

Un joc extrem de periculos, care poate duce la deces, este popular din nou în rândul elevilor din Australia. Două tinere au murit jucându-l.

Un joc extrem de periculos, care poate duce la deces, este popular din nou în rândul elevilor din Australia. Două tinere au murit jucându-l.

În acest „joc”, participanții se privează de oxigen, singuri ori asistați de o persoană, până când leșină, în timp ce sunt filmați.

În 2011, acest joc a costat viața unei eleve în vârstă de 15 ani din Queensland și a unei alte adolescente, în 2016. Acum, jocul este din nou popular, în școli din orașul australian Brisbane.

„Din păcate, pe rețelele de socializare și pe YouTube există peste 36 de milioane de rezultate despre cum să joci acest joc, incluziv clipuri tutorial”, a spus Chrissie Coogan, director al unui liceu din Brisbane.

Angajați ai liceului au fost alertați de trendul periculos după ce au fost descoperiți elevi care încercau să se asfixieze în fața unei camere de filmat.

„Riscurile asfixierii – inclusive decesul, coma ori daune pe termen lung aduse creierului – pur și simplu nu merită asumate”, a spus un burtător de cuvânt al liceului.

Acest joc promovat prin rețelele de socializare a apărut încă din anul 2005 și ar fi costat viața mai mult tineri, în toată lumea. Participanții susțin că acest joc de dă un sentiment de euforie.

Imagini video! Un pescar a fost aruncat în mare de o CREATURĂ URIAȘĂ pe care reușise să o captureze. Oamenii au fost șoc... Ai curaj să te uiți la ea? O fetiță de 7 ani a murit de FOAME, în ochii disperați ai părinților ei. A devenit simbolul c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x