Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Un politist roman din statul Washington a fost impuscat mortal de un infractor

Sfarsit tragic pentru un politist de origina romana din statul Washington, care a fost impuscat mortal de un infractor. Agentul il oprise in trafic pentru un control pe autostrada, insa individul a scos un pistol si a tras asupra romanului, dupa care s-a sinucis, relateaza Seattle Times in editia electronica, citat de Mediafax.

Pe numele sau, Tony Radulescu, agentul de politie a oprit pe autostrada 16 un autovehicul condus de Joshua J. Blake, in varsta de 28 de ani, si a transmis prin radio datele masinii pentru a fi verificate. Radulescu nu a mai sunat inapoi la sectie, astfel ca un adjunct al serifului din comitatul Kitsap s-a deplasat la locul indicat de pe autostrada si l-a gasit ranit. Agentul a fost transportat la Centrul Medical St. Joseph din Tacoma, unde a fost pronuntat decesul sau.


Barbatul suspectat ca l-a impuscat este un infractor care amenintase ca va rani politistii daca va fi arestat din nou, potrivit Departamentului de Corectie (DOC) al statului. Blake a stat la inchisoare pentru fabricare de metamfetamina, agresiune si incalcarea unui ordin de restrictie, a precizat un purtator de cuvant al DOC, Chad Lewis. Infractorul era supravegheat de autoritati din cauza tendintelor sale violente si a nerespectarii legislatiei, inclusiv dupa eliberarea din inchisoare.

Joshua Blake s-a impuscat in timp ce adjuncti ai serifului comitatului Kitsap veneau sa-l aresteze in legatura cu uciderea lui Tony Radulescu. Blake a fost spitalizat la Spitalul General din Tacoma, unde a fost pronuntat decesul sau joi dupa-amiaza.

Tony Radulescu, in varsta de 44 de ani, s-a nascut la Bucuresti si s-a mutat in Statele Unite cand avea 14 ani. El lucra la politia statului Washington (State Patrol) de 16 ani si era detasat la biroul agentiei din Bremerton.

foto: oregonlive.com

Recomandari