Antena Căutare

Un politist roman din statul Washington a fost impuscat mortal de un infractor

Sfarsit tragic pentru un politist de origina romana din statul Washington, care a fost impuscat mortal de un infractor. Agentul il oprise in trafic pentru un control pe autostrada, insa individul a scos un pistol si a tras asupra romanului, dupa care s-a sinucis, relateaza Seattle Times in editia electronica, citat de Mediafax.

Pe numele sau, Tony Radulescu, agentul de politie a oprit pe autostrada 16 un autovehicul condus de Joshua J. Blake, in varsta de 28 de ani, si a transmis prin radio datele masinii pentru a fi verificate. Radulescu nu a mai sunat inapoi la sectie, astfel ca un adjunct al serifului din comitatul Kitsap s-a deplasat la locul indicat de pe autostrada si l-a gasit ranit. Agentul a fost transportat la Centrul Medical St. Joseph din Tacoma, unde a fost pronuntat decesul sau.


Barbatul suspectat ca l-a impuscat este un infractor care amenintase ca va rani politistii daca va fi arestat din nou, potrivit Departamentului de Corectie (DOC) al statului. Blake a stat la inchisoare pentru fabricare de metamfetamina, agresiune si incalcarea unui ordin de restrictie, a precizat un purtator de cuvant al DOC, Chad Lewis. Infractorul era supravegheat de autoritati din cauza tendintelor sale violente si a nerespectarii legislatiei, inclusiv dupa eliberarea din inchisoare.

Joshua Blake s-a impuscat in timp ce adjuncti ai serifului comitatului Kitsap veneau sa-l aresteze in legatura cu uciderea lui Tony Radulescu. Blake a fost spitalizat la Spitalul General din Tacoma, unde a fost pronuntat decesul sau joi dupa-amiaza.

Tony Radulescu, in varsta de 44 de ani, s-a nascut la Bucuresti si s-a mutat in Statele Unite cand avea 14 ani. El lucra la politia statului Washington (State Patrol) de 16 ani si era detasat la biroul agentiei din Bremerton.

foto: oregonlive.com

Siria: Cel putin 86 de oameni au fost ucisi in urma violentelor de joi... Kofi Annan, numit emisar special al ONU si Ligii Arabe pentru criza din Siria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x