Antena Căutare

Un reporter a trăit șocul vieții sale atunci când un trecător l-a atacat, chiar în timp ce transmitea știrile! Imaginile sunt virale în toată lumea!

Un reporter a trăit șocul vieții sale atunci când a crezut că transmite liniștit o știre dintr-un parc din Moscova, dar lucrurile au luat-o complet razna, chiar în direct!

Un reporter a trăit șocul vieții sale atunci când a crezut că transmite liniștit o știre dintr-un parc din Moscova, dar lucrurile au luat-o complet razna, chiar în direct!

Jurnalistul transmitea miercuri în direct pentru canalul NTV dintr-un parc plin de foști parașutiști care stăteau la soare, în condițiile în care Rusia a sărbătorit Ziua trupelor aeropurtate. De el s-a apropiat un bărbat robust, cu barbă, îmbrăcat în tricou și pantaloni scurți, care a început să-l înjure.

Jurnalistul, Nikita Razvozzhayev, i-a cerut bărbatului să se îndepărteze. Bărbatul l-a lovit atunci cu pumnul în față pe ziarist și apoi a plecat. Canalul a întrerupt transmisiunea live.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Atacatorul, despre care media ruse susțin că era beat, a fost arestat la scurtă vreme după aceea. Poliția l-a descris drept un suporter de fotbal violent, arată cei de la Agerpres.

Acestea sunt oficial cele mai sexy posterioare din showbiz! Cum să nu cazi în păcat atunci când vezi așa priveliște?

Pe social media incidentul a fost pus pe seama parașutiștilor, care în Rusia sunt considerați un grup problematic care bea în locuri publice, se scaldă în fântâni și îi hărțuiește pe trecători, notează Reuters.

Papa Francisc, primit pe ritmuri de rap: "Bucuria noastră este completă şi absolută"... Doliu în lumea sportivă de pretutindeni! A murit campionul la motociclism Angel Nieto! Pasiunea i-a fost fatală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x