Antena Căutare

Un român de 20 de ani, înjunghiat într-un centru comercial din Londra! Medicii n-au mai putut să-i salveze viața

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, care plecase în Marea Britanie la muncă, și-a găsit sfârșitul într-un mod brutal, după ce a fost înjunghiat mortal. El a sărit în apărarea unui prieten, în timpul unei altercații, iar medicii n-au mai putut face nimic pentru el.

Conform presei britanice, tânărul de 20 de ani se plimba cu un prieten printr-un magazin atunci când au fost abordați de niște scandalagii.

Din păcate, însă, cei doi n-au putut să evite tragedia, iar în timpul scandalului, bărbatul a fost înjunghiat în inimă, cu un cuțit. Deși medicii au ajuns rapid la fața locului, el n-a putut fi salvat.

Tragedia s-a petrecut marți seară, într-un centru comercial din Stratford, un cartier situat în estul Londrei. Abia acum au fost făcute publice informațiile, întrucât a durat până când poliţia a identificat oficial victima şi a anunțat familia.

Tânărul venise de doar două luni în Regatul Unit şi locuia împreună cu fratele său. Acum, apropiații care nu pot înțelege cum de a fost posibil să-și piardă viața într-un mod atât de brutal s-au mobilizat pentru a strânge bani pentru repatriere.

Noi informații proaste vin din Cehia! Încă doi români, printre victimele exploziei produse la o uzină chimică! Cinci con... Explozia de la uzina din Cehia nu este o tragedie singulară! ACCIDENTE DE MUNCĂ ÎN STRĂINĂTATE cu români victime, în ult...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x