Antena Căutare

Un scafandru și 79.000 de euro, în stomacul unui singur om. Un nigerian arestat pentru splălare de bani, după ce a înghițit bancnote de 200 şi de 500 de euro

Un Nigerian a fost arestat la Strasbourg cu 79.000 de euro în intestine şi 13.000 de franci elveţieni ascunşi în haine şi în şosete, au anunţat luni serviciile vamale, citate de AFP.

Un Nigerian a fost arestat la Strasbourg cu 79.000 de euro în intestine şi 13.000 de franci elveţieni ascunşi în haine şi în şosete, au anunţat luni serviciile vamale, citate de AFP.

Oprit în timp ce circula cu un autobuz în oraş, în apropiere de autogară, bărbatul le-a spus agenţilor vamali că locuieşte în Spania şi că lucrează ca scafandru în Baleare.

Câinele poliţist care îi însoţea pe oamenii legii a semnalat că bancnotele ascunse în haine miroseau a canabis, iar ofiţerii l-au arestat.

Bărbatul a fost dus pentru a i se face radiografie, iar imaginile au arătat că are nouă prezervative pline cu bani în intestine. După ce au fost eliminate, agenţii au văzut că era vorba de bancnote de 200 şi de 500 de euro, cu o valoare totală de 79.000 de euro.

Nigerianul este acuzat de spălare de bani provenind din trafic cu stupefiante şi de fals în declaraţiile vamale.

Un tânăr, condamnat la închisoare pe viaţă la Londra, pentru că a vrut să comită un atentat la un concert Elton John... De Ziua Naţională a Statelor Unite ale Americii, Coreea de Nord a lansat o rachetă balistică: "Sincer, răbdarea s-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x