Un tată orb și-a cărat fiul paralizat pe umeri, cu apa până la obraz, prin uragan | FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Un tată orb a reușit să impresioneze întreaga planetă după ce a fost surprins cărându-și fiul paralizat pe umeri, atunci când uraganul Dorian a lovit Bahamasul!

Brent Lowe de 49 de ani urmărea știrile atunci când a fost anunțată venirea uraganului Dorian, cel care a făcut prăpăd în arhipelagul Bahamas. Furtuna a fost cea mai puternică înregistrată vreodată în regiune, având rafale de vânt cu o viteză de până la 320 de kilometri pe oră!

Urgia s-a abătut peste Bahamas timp de aproape două zile, devenind cel mai puternic dezastru din istoria Bahamasului.

Printre oamenii caare au luptat pentru viața lor și a celor dragi a fost și Brent Lowe, un tată de 49 de ani, orb!

Când a auzit că uraganul Dorian se îndreaptă către ei, omul și-a luat inima în dinți și a știut că de el depinde salvarea copilului său paralizat, în vârstă de 24 de ani.

ȘI-A CĂRAT FIUL PARALIZAT PE UMERI, DEȘI E ORB

Orb de 11 ani, omul era în baie cu copilul său atunci când furtuna i-a luat acoperișul casei, moment în care a decis să caute un adăpost în altă parte. Și-a luat fiul paralizat pe umeri și, cu apa până la gât și fără să vadă ceva, omul a mers către un loc ferit.

Un vecin l-a ghidat și omul a reușit să ajungă la destinație. Totuși, în sufletul lui au fost momente înfricoșătoare. Și povestea lui arată, de fapt, puterea unui tată atunci când trebuie să își salveze copilul...facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI