Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00iUmor

Un tată orb și-a cărat fiul paralizat pe umeri, cu apa până la obraz, prin uragan | FOTO

Un tată orb a reușit să impresioneze întreaga planetă după ce a fost surprins cărându-și fiul paralizat pe umeri, atunci când uraganul Dorian a lovit Bahamasul!

Un tată orb a reușit să impresioneze întreaga planetă după ce a fost surprins cărându-și fiul paralizat pe umeri, atunci când uraganul Dorian a lovit Bahamasul!

Brent Lowe de 49 de ani urmărea știrile atunci când a fost anunțată venirea uraganului Dorian, cel care a făcut prăpăd în arhipelagul Bahamas. Furtuna a fost cea mai puternică înregistrată vreodată în regiune, având rafale de vânt cu o viteză de până la 320 de kilometri pe oră!

Urgia s-a abătut peste Bahamas timp de aproape două zile, devenind cel mai puternic dezastru din istoria Bahamasului.

Printre oamenii caare au luptat pentru viața lor și a celor dragi a fost și Brent Lowe, un tată de 49 de ani, orb!

Când a auzit că uraganul Dorian se îndreaptă către ei, omul și-a luat inima în dinți și a știut că de el depinde salvarea copilului său paralizat, în vârstă de 24 de ani.

ȘI-A CĂRAT FIUL PARALIZAT PE UMERI, DEȘI E ORB

Orb de 11 ani, omul era în baie cu copilul său atunci când furtuna i-a luat acoperișul casei, moment în care a decis să caute un adăpost în altă parte. Și-a luat fiul paralizat pe umeri și, cu apa până la gât și fără să vadă ceva, omul a mers către un loc ferit.

Un vecin l-a ghidat și omul a reușit să ajungă la destinație. Totuși, în sufletul lui au fost momente înfricoșătoare. Și povestea lui arată, de fapt, puterea unui tată atunci când trebuie să își salveze copilul...