Live acum
Prime Time 20:30Raman cu tine

Un transsexual, bătut cu bestialitate pe stradă! Atenție, imagini șocante – Video

Un transsexual a fost bătut cu bestialitate, pe stradă, de mai multe persoane, după ce a provocat, vineri, un accident rutier minor. Conflictul a fost filmat de un martor, cu telefonul mobil.

Un transsexual a fost bătut cu bestialitate, pe stradă, de mai multe persoane, după ce a provocat, vineri, un accident rutier minor. Conflictul a fost filmat de un martor, cu telefonul mobil.

Femeia transsexuală, Muhlaysia Booker, în vârstă de 23 de ani, a fost bătută cu bestialitate după ce a provocat accidentul minor în Dallas, Texas.

În imaginile surprinse se vede cum mai mulți oameni se adună în jurul femeii transsexuale, care poartă o perucă roz și un top albastru.

La un moment dat, camera video ce a captat imaginile se schimbă în modul selfie, iar persoana care filmează pare că râde alături de un bărbat. Acest bărbat o împinge la un moment dat pe femeia transsexuală.

Apoi, în timp ce femeia transsexuală se afla la pământ, acel bărbat și alte trei persoane au lovit-o cu picioarele.

Mai mulți oameni care se aflau acolo le-au strigat atacatorilor să se oprească, iar mai multe femei a luat-o pe Muhlaysia Booker într-o mașină și a dus-o la spital.

Muhlaysia Booker și un membru al familiei ei au suferit fracturi faciale, în timp ce femeia transsexuală a fost accidentată și la un braț.

Tatăl femeii transsexuale a numit responsabilii pentru acest atac „niște lași” și a precizat că fiica lui a mai fost victima homofobiei anterior.

Atacatorii i-au strigat injurii homofobe femeii transgender. Polițiștii spun că aceștia sunt „suspecți cunoscuți” și au deschis o anchetă în acest caz.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro