Antena Căutare

Un transsexual, bătut cu bestialitate pe stradă! Atenție, imagini șocante – Video

Un transsexual a fost bătut cu bestialitate, pe stradă, de mai multe persoane, după ce a provocat, vineri, un accident rutier minor. Conflictul a fost filmat de un martor, cu telefonul mobil.

Un transsexual a fost bătut cu bestialitate, pe stradă, de mai multe persoane, după ce a provocat, vineri, un accident rutier minor. Conflictul a fost filmat de un martor, cu telefonul mobil.

Femeia transsexuală, Muhlaysia Booker, în vârstă de 23 de ani, a fost bătută cu bestialitate după ce a provocat accidentul minor în Dallas, Texas.

În imaginile surprinse se vede cum mai mulți oameni se adună în jurul femeii transsexuale, care poartă o perucă roz și un top albastru.

La un moment dat, camera video ce a captat imaginile se schimbă în modul selfie, iar persoana care filmează pare că râde alături de un bărbat. Acest bărbat o împinge la un moment dat pe femeia transsexuală.

Un transsexual, bătut cu bestialitate pe stradă! Atenție, imagini șocante – Video

Apoi, în timp ce femeia transsexuală se afla la pământ, acel bărbat și alte trei persoane au lovit-o cu picioarele.

Mai mulți oameni care se aflau acolo le-au strigat atacatorilor să se oprească, iar mai multe femei a luat-o pe Muhlaysia Booker într-o mașină și a dus-o la spital.

Muhlaysia Booker și un membru al familiei ei au suferit fracturi faciale, în timp ce femeia transsexuală a fost accidentată și la un braț.

Tatăl femeii transsexuale a numit responsabilii pentru acest atac „niște lași” și a precizat că fiica lui a mai fost victima homofobiei anterior.

Atacatorii i-au strigat injurii homofobe femeii transgender. Polițiștii spun că aceștia sunt „suspecți cunoscuți” și au deschis o anchetă în acest caz.

Mike Pompeo îl îndeamnă pe Maduro să ridice blocada la frontieră şi să lase ajutoarele umanitare să intre în Venezuela... Un bărbat orb a căzut pe șine, la metrou! Atenție, imagini tulburătoare! – Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x