VIDEO! Coada de kilometri la un targ de joburi in SUA

Criza economica are o noua imagine, sfasietoare, si vine din statul american Georgia. Peste 5.000 de someri au fost filmati cum stau la coada, fiecare cu speranta ca va gasi un loc de munca, la targul de joburi. Oamenii si-au incercat norocul, dar cei mai multi au esuat. Ei sunt dovada vie ca economia Americii e subreda. Specialistii se tem ca lumea intreaga se cufunda rapid intr-o noua recesiune.Folosind CV-urile pe post de evantai si cu privirile crispate de emotie, somerii inainteaza anevoios spre cladirea unde si-ar putea gasi o slujba.

In interior, angajatorii privesc si ei uluiti spre uriasa coada.

Din pacate, pentru cei mai multi candidati, sperantele s-au facut scrum.

Cifrele oficiale arata ca, in Georgia, somajul a crescut la peste 10%, ca si in alte state americane. E semn ca economia nu merge bine, iar efectele se vad mai ales la burse, care au pierdut serios in aceasta saptamana.

Ingrijorarea fata de mersul economiei americane, dar si fata de criza datoriilor tarilor din zona euro, a provocat panica si la bursele din Europa. Investitorii au inima cat un purice.

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri