Antena Căutare

VIDEO! Tornadele fac ravagii in SUA

O puternica furtuna insoţita de cateva tornade s-a abatut asupra statului american Oklahoma. Nu s-au inregistrat victime, dar mai multe cladiri au ramas fara acoperisuri sau chiar au fost partial distruse. Meteorologii avertizeaza ca acesta a fost doar inceputul: statele din Vestul Mijlociu american vor infrunta, in urmatoarele ore, furtuni care ar putea lua vieţi omenesti.

Tornadele si grindina au lovit pe neasteptate orasele din Oklahoma, incepand chiar cu capitala statului. Oamenii surprinsi pe strazi abia au apucat sa se puna la adapost.

Nici automobilistii n-au scapat fara pagube: masinile au fost supuse unui adevarat bombardament si putin a lipsit sa nu se inregistreze raniri grave.

Casele care au avut nefericirea sa stea in calea tornadelor au fost serios avariate iar unele nici nu mai pot fi locuite. Numerosi copaci au fost doborati, la fel ca si retelele electrice. Vremea rea va continua: meteorologii au emis avertismente in termeni fara precedent, ca "distrugeri in masa", "catastrofa" si "fara sanse de supravietuire".

Toate acestea, pentru a-i convinge pe localnici ca situaţia este intr-adevar grava si trebuie neaparat sa se puna la adapost. In acest timp, mai la vest, in munţii din sudul Californiei continua sa domneasca iarna. Un viscol puternic le-a pus mari probleme soferilor, dar i-a incantat pe amatorii de sporturi de iarna, pentru ca a refacut stratul de zapada.

VIDEO! Noaptea Invierii la Moscova... Un Airbus cu peste 300 de persoane la bord a aterizat de urgenta pe aeroportul londonez Gatwick...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x