Antena Căutare

VIDEO! Un egiptean s-a bagat in gura leului de dragul turismului national

Un egiptean s-a bagat in gura leului de dragul turismului national. Gladiatorul improvizat a intrat in cusca felinei avand doar o sulita, un scut si sustinerea galagioasa a catorva zeci de curiosi.

Asa s-a gandit el ca va retrezi interesul pentru Egipt, tara pe care turistii o ocolesc din cauza instabilitatii politice. Din fericire pentru barbatul care s-a autoproclamat cel mai puternic om in viata, isprava s-a incheiat cu bine.

Barbatul a intrat in cusca unui leu de 300 de kilograme, fiind echipat doar cu un scut dintr-o antena parabolica. Leul nu s-a aratat insa prea interesat de prezenta sa, avand in vedere ca tocmai isi terminase un pranz copios, mancand un magar intreg si fiind oarecum somnoros, conform spectatorilor.

Al Sayed, care sustine ca are puteri supranaturale, a stat in cusca leului timp de 17 minute.

"Mesajul meu este ca pentru oricine care se crede puternic, exista altii care sunt mai puternici", a declarat gladiatorul presei.

Presedintele elen: Criza din Grecia si cea din Romania, o criza a institutiilor europene... UPDATE! A doua zi de violente in Grecia. Parlamentul a votat austeritatea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x