Antena Căutare

VIRAL! Președintele Franței a făcut o gafă de proporţii. A numit-o „delicioasă” pe soția unui premier

Renumit pentru engleza impecabilă, Emmanuel Macron a făcut o gafă de proporţii în timpul unui discurs oficial. O laudă adresată soţiei premierului australian a sunat prea. îndrăzneţ din gura preşedintelui francez.

Renumit pentru engleza impecabilă, Emmanuel Macron a făcut o gafă de proporţii în timpul unui discurs oficial. O laudă adresată soţiei premierului australian a sunat prea îndrăzneţ din gura preşedintelui francez.

În limba franceză, adjectivul delicios are şi sensul de încântător, adorabil, şarmant. În engleză însă, formularea liderului de la Elysee a sunat ca o apreciere cu conotaţie sexuală. În mediul online, internauţii au fost nemiloşi. O ploaie de comentarii care mai de care mai acide au taxat gafa lui Macron. Premierul Malcolm Turnbull le-a spus reporterilor că soţia lui a fost flatată de laudele lui Macron.

"Doresc să vă mulţumesc pentru primire. Vă mulţumesc dumneavoastră şi delicioasei dumneavoastră soţii pentru primirea călduroasă, organizarea perfectă a acestei vizite", a spus Macron.

Petrecere regală, cu pachețelul de acasă! Invitaţii la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle, încurajaţi să vină cu pro... Dezastru fără precedent. Aproape 100 DE MORȚI din cauza unui FENOMEN METEO ciudat! Autoritățile indiene sunt în alertă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x