Căutare Live

Virusul mortal din China se răspândește! Un prim deces la Shanghai; 54 de morţi şi 323 de noi cazuri de infecţii. Alarmă falsă în România

Virusul mortal din China se răspândește! Un prim deces a fost înregistrat și la Shanghai. Sunt 54 de morţi şi 323 de noi cazuri de infecţii. La Wuhan nu mai pot circula nici maşinile particulare, iar străzile sunt pustii. Spitalele, însă, sunt tot mai aglomerate. Personalul medical face faţă cu greu. Un medic pensionar, venit din proprie iniţiativă să-şi ajute colegii, a murit după ce s-a contaminat, şi el, cu virusul. Un alt doctor a făcut infarct, după ore întregi de muncă fără odihnă.

Virus mortal în China

În România, răsuflăm uşuraţi deocamdată. Pacientul suspectat de coronavirus, care a fost evacuat de urgenţă din avion, pe Aeroportul Otopeni, nu este infectat. Tânărul a călătorit în China, dar acum trei luni de zile, dar cu mult înainte de izbucnirea epidemiei, anunţă autorităţile. În schimb, virusul ucigaş continuă să se răspândească în lume.

Măsuri drastice pentru limitarea extinderii coronavirusului în China

Se iau noi măsuri drastice pentru a limita extinderea bolii. Călătoriile organizate în ţară sau în afară au fost interzise. 18 oraşe, cu o populaţie totală de 56 de milioane de oameni, sunt închise. Nu se mai intră nici în Beijing. Pe internet, însă, autorităţile chineze sunt acuzate că ascund adevăratele dimensiuni ale crizei. Acuzaţiile sunt, bineînţeles, respinse.

Statele Unite vor organiza un pod aerian pentru a-şi evacua toţi cetăţenii aflaţi la Wuhan. Medicii vor testa pasagerii chiar în avion. O măsură similară a luat concernul francez Peugeot, care produce maşini, sub licenţă, în oraşul chinez. Dar virusul a trecut de mult graniţele Chinei. La Hong King a fost decretată starea de urgenţă, la nivel maxim.

Noul bilanț în urma seismului din Turcia este cutremurător! Sunt cel puțin 31 de morţi şi 1.607 de răniţi... Turcia, 24 de ore sub dărâmături: Tatăl și-a protejat soția, iar ea și-a acoperit fetița de doi ani. Au fost găsiți după...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri