Antena Căutare

Volodimir Zelenski a făcut declarații despre armata rusă: "Am distrus 31 de batalioane"

Volodimir Zelenski a declarat că armata rusă a suferit cele mai mari pierderi din ultimii zeci de ani. Acesta susține că 31 de batalioane rusești au fost distruse.

Volodimir Zelenski a făcut declarații despre armata rusă: "Am distrus 31 de batalioane" Galerie
Zelenski a mai declarat că armata ucraineană respectă încetarea focului pentru coridoarele umanitare | Profimedia Images

Tot prin intermediul rețelelor sociale a fost făcută și această declarație. De când a început invazia rusă, Zelenski a făcut mai multe declarații în mediul online. Și soția sa, Olena, a fost foarte activă pe rețelele sociale și a declarat recent că a reușit să scoată din Ucraina copii bolnavi de cancer. Aceștia au mers în Polonia pentru a-și continua tratamentul în siguranță.

Volodimir Zelenski a făcut declarații despre armata rusă

Zelenski a mai declarat că armata ucraineană respectă încetarea focului pentru coridoarele umanitare și a cerut din nou Rusiei să procedeze la fel.

Zelenski a cerut eliberarea primarului din Melitopol care a fost răpit de soldați ruși și a spus că a vorbit despre asta cu liderii francez și german.

Președintele Ucrainei a mai spus că lucrează intens cu Comisia Europeană pentru a adera mai repede la Uniunea Europeană și se așteaptă ca țările care fac deja parte din Uniune să adopte sancțiuni din ce în ce mai mari Rusiei.


INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările


Volodimir Zelenski, mesaj pentru mamele soldaților ruși: „Nu vă trimiteţi copiii la război!”

Volodimir Zelenski a transmis un mesaj pentru mamele rusoaice ai căror copii sunt recruți trimiși la război în Ucraina. Președintele ucrainean a afirmat că peste 12.000 de militari ruşi au murit de la începutul războiului şi mulţi alții au fost răniţi.

Volodimir Zelenski transmite zilnic mesaje din miezul războiului. Recent, președintele ucrainean s-a adresat mamelor rusoaice, îndemnându-le să nu-și lase copiii la război. Liderul de la Kiev a menționat că soldații ruși se pot încă salva dacă predau armele și pleacă.

În cadrul mesajului transmis din mijlocul războiului din Ucraina, Volodimir Zelenski a precizat că vrea din nou să se adreseze mamelor rusoaice, în special mamelor recruților.

Oficiali de la Kremlin au recunoscut pentru prima dată pe 9 martie că în Ucraina sunt trimiși și recruți, după ce cu o zi înainte Vladimir Putin spunea că tinerii nu sunt implicați în ceea ce el numește „operațiune militară specială”.

Rusia a recunoscut pentru prima dată prezenţa recruţilor în Ucraina după ce mai multe mame s-au plâns că nu aveau informații despre fiii lor.

Volodimir Zelenski le-a îndemnat pe mame să acționeze imediat dacă au suspiciunea că băieții lor sunt trimiși în Ucraina.

Cum arată sosia lui Vladimir Putin. Slawek Sobala seamănă izbitor cu președintele Rusiei: „Mă tem pentru viața mea”... Rușii au instalat un nou primar în Melitopol. Edilul Ivan Fedorov a fost răpit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x