Prea multă socializare l-a trimis la închisoare! Un bărbat a fost prins cu ajutorul Facebook, după ce s-a pozat în mijlocul unor revolte

Rețelele sociale au schimbat modul în care trăim, gândim și ne raportăm la societate. Și, cu toate că sunt o sursă foarte bună pentru informații, publicul nu este singurul care beneficiază de pe urma lor

Rețelele sociale au schimbat modul în care trăim, gândim și ne raportăm la societate. Și, cu toate că sunt o sursă foarte bună pentru informații, publicul nu este singurul care beneficiază de pe urma lor. Nevoia unui tânăr de a se lăuda cu ”reușitele” lui pe Facebook s-a terminat prost pentru el. Mai exact, el a ajuns în închisoare.

Bărbatul din Irlanda de Nord s-a etichetat pe Facebook într-o fotografie și apoi a fost reținut de polițiști. Robert Darragh, un tânăr din Belfast, s-a etichetat într-o poză făcută la revoltele care au cuprins capitala Irlandei de Nord în vara anului trecut, potrivit Huff.ro.

La câteva zile după acest lucru, s-a trezit cu poliția la ușă, oamenii legii spunându-i că vor să discute cu el despre implicarea lui în acele eveniment.

Ultimele știri