Antena Căutare

Gordon Ramsay, ‘’tăticul’’ show-ului Hell’s Kitchen, un nume care și-a lăsat amprenta în bucătăriile de pe toate continentele

“Chef”-ul TV, Gordon Ramsay este un scotian prin origini și britanic prin educație, cunoscut pentru evoluţiile lui din show-ul culinar “Hell's Kitchen” .

“Chef”-ul TV, Gordon Ramsay este un scotian prin origini și britanic prin educație, cunoscut pentru evoluţiile lui din show-ul culinar “Hell's Kitchen” .


Pasiunea lui pentru gătit i-a adus succesul pe care nici nu îl visa. În prezent deține restaurante în șapte țări, a scris pentru 20 de cărți și este starul celor mai multe show-uri culinare din televiziune. Chiar dacă ‘’bucătăria’’ nu a fost prima lui dragoste, recunoaște că primul maestru i-a fost mama sa.

Din copilărie, Gordon și-a dorit să devină fotbalist, dar destinul i-a fost schimbat din cauza unui accident, în urma căruia s-a decis să renunțe la acest vis și să urmeze cursuri de management hotelier. A ‘’furat meserie’’ de la maestrul Guy Savoy, în 1993 era bucătar sef al noului restaurant Aubergine din Chelsea, iar trei ani mai târziu se mândrea deja cu două stele Michelin.


Au urmat ani de muncă și recompense pe măsură: avea în grijă 27 de restaurante din toată lumea, șapte dintre ele primind stelele Michelin, cea mai mare distincție pe care și-o poate dori un bucătar.


Debutul lui Gordon Ramsay în televiziune a început în 2004, în show-ul ce rulează și astăzi, “Ramsay’s Kitchen Nightmares” din Marea Britanie.


Show-ul Hell’s Kitchen i-a adus renumele de bucătar dur, care nu își cenzurează întotdeauna cuvintele atunci când vine vorba să își pună la întrecere ucenicii în cele mai grele probe din bucătarie. Emisiunea a avut un succes colosal, încât a fost preluat în toată lumea . Astăzi fiind difuzat în 36 de țări și produs în peste 50 de ţări . Rezultate impresionante la nivel de rating şi de cotă de piaţă, fiind atât de impresionante, au clasat emisiunea drept un etalon în materie de show-uri de acest gen.


Din 2010 Gordon Ramsay a participat și la alte proiecte: “Ramsay’s Best Restaurant”, “MasterChef, “Gordon Ramsay’s Great Escape”.

Înscrie-te pe casting.a1.ro pentru a participa la cel mai așteptat show culinar din România!

Vezi mai multe detalii despre înscriere AICI!

Chef Cătălin Scărlătescu despre Hell's Kitchen :‘’Nu se poate câștiga decât cu sudoarea frunții și sânge vărsat din dege... Vremea cu Flavia Mihăşan: Veşti bune de la meteorologi! În curând, soarele va străluci cu putere!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x