Antena Căutare

Împușcături în centrul Reșiței! Taximetriștii s-au răfuit cu bâte și pistoale!

Cursă greu de uitat pentru clientul unui taximetrist din Reşiţa. Şoferul maşinii în care bătrânul se urcase a fost împuşcat de un coleg de breaslă după ce părea a fi o ceartă banală. Taximetristul a încercat să se apere folosind bastonul bătrânului, însă arma rivalului a fost mai puternică. Totul a fost surprins de camera aflată în bordul maşinii.

O zi obişnuită de vară. Mircea Blidariu, şoferul de taxi din imagine, aşteaptă liniştit ca locul din dreapta să fie ocupat. Liniştea se încheie repede. Asta după ce un coleg taximetrist a fost iritat de felul în care bărbatul parcase pentru a-şi aştepta clientul.

Ameninţările şi înjurăturile se ţin lanţ chiar în faţa bătrânului care rămâne încremenit în scaunul clientului. Deşi încearcă să plece, taximetristul e lovit prin geamul mașinii. Prima reacţie - să pună mâna pe bastonul clientului său.

Arma nu era letală

Agresorul a luat în cele din urmă pistolul şi a tranşat rapid problema. În ciuda bastonului folosit de adversarul său. Din fericire, arma era neletală.

„Colegul care m-a împuşcat şi el este taximetrist la aceeaşi firmă. Ne cunoşteam, dar nu am avut niciodată o altercaţie cu el. Ne înţelegeam destul de bine”, spune bărbatul

Însă prietenia s-a încheiat. Taximetristul împuşcat spune că va depune plângere împotriva colegului său. Criminaliști fac deja cercetări pentru a afla dacă arma era sau nu deţinută legal.

Avertizare meteo de ultimă oră! Trei localități sunt vizate... Fiecare avem un CNP dat de Dumnezeu, care ne poate influența destinul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x