Antena Căutare

Si-a tinut fata acoperita timp de 13 ani. Cum arata o femeie din Indonezia dupa ce a renuntat la val

O femeie din Indonezia a inceput sa poarte val si asta pentru ca fiii ei erau batjocoriti la scoala. Legatura? Aceasta avea par pe fata si nu trecea neobservata    

Agustina Dorman, in varsta de 38 de ani, din Indonezia, a decis sa isi faca auzita povestea. Femeia isi aminteste ca barba a inceput sa ii creasca la 25 de ani, dupa ce a nascut primul copil. A fost si momentul in care oamenii nu i-au trecut cu vederea defectul si se amuzau de fiecare data cand o vedeau. A incercat sa se rada, insa nu a putut suporta durerea prea mare.

Decizia de a-si ascunde fata sub un val a fost luata atunci cand copiii sai au avut de suferit. Mai exact, acestia au fost ironizati de colegii de la scoala din cauza aspectului mamei.

Dupa 13 ani, Agustina a hotarat ca e timpul sa isi accepte soarta si a renuntat la val. ”Am ales sa fac asta pentru copiii mei si pentru mine, pentru ca nu mai vreau sa se rada de noi, insa acum am pus piciorul in prag!", a explicat femeia.

Ramane de vazut cum vor reactiona acum cei din jurul sau, insa Agustina este decisa sa-i infrunte.

Vezi AICI cum arata ACUM Agustina Dorman.

VIDEO! Mireasa ia foc in numele artei... Camere de hotel denumite si decorate dupa staruri rock mondiale! 400 e camera Guns'n'Roses, 401 e Deep Purple ......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x