Antena Căutare

A pus o FOTOGRAFIE pe Facebook şi imediat a fost ARESTATĂ! Greşeala uriaşă făcută de această femeie

Avea impresia că viaţa ei este perfectă şi că nimic nu i se poate întâmplă, dar iată că s-a înşelat amarnic! O femeie din Marea Britanie a fost arestat în urma unei fotografii publicate pe Facebook

Avea impresia că viaţa ei este perfectă şi că nimic nu i se poate întâmplă, dar iată că s-a înşelat amarnic! O femeie din Marea Britanie a fost arestat în urma unei fotografii publicate pe Facebook.

Timp de nouă ani, Wendy Cooper a fost ajutată de stat pentru a-şi putea întreţine copiii. Mai precis, a primit în toată această perioadă aproape 60.000 de lire sterline.

N-ar fi fost niciun fel de problemă dacă aceasta nu păcălea constant autorităţile. Femeia de 44 de ani declara pe propria răspunde că este necăsătorită şi că n-are niciun alt serviciu din care să poată câştiga bani pentru a-şi hrăni şi educa pruncii.

Adevărul avea să iasă la iveală pe Facebook, acolo unde Wendy a publicat o fotografie de la nunta sa! Mai mult, după ce au aflat că e căsătorită, anchetatorii au descoperit că aceasta avea CINCI JOBURI de unde primea salarii frumuşele.

Pentru că a minţit timp de nouă ani, englezoaica a fost trimisă în spatele gratiilor, acolo unde îşi aşteaptă condamnarea!

VIDEO: Imaginile astea îți vor da FIORI! Nori apocaliptici au fost surprinși în timpul unei tornade... FOTO: MAMA asta a ŞOCAT pe toată lumea! Ce a putut să-i facă propriului BEBELUŞ e inimaginabil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x