Antena Căutare

A stat la masă cu Vladimir Putin! Irina Baianţ este cea mai căutată soprană din România

S-a născut într-o familie de ingineri şi de medici, însă ea a decis să rupă rândurile şi a ales cariera artistică. Irina Baianţ este cea mai căutată soprană a momentului din România. Are doar 29 de ani şi o voce de înger, care a purtat-o pe marile scene ale lumii!

Irina Baianț are 29 de ani și este una dintre cele mai talentate și cunoscute soprane românce. Irina a cântat pe scene de prestigiu din Franta, Belgia, Olanda, Anglia, Germania, Rusia și Turcia, iar în Romania urmează să joace un rol important în musicalul My Fair Lady. Ea este deja obișnuită cu scena musicalului deoarece a debutat în spectacolul Fantoma de la Operă care s-a jucat inclusive la Kremlin.

Invitată în platoul celor de la Observator, Irina Baianț a vorbit pe îndelete despre meseria ei, una pentru care se antrenează întocmai ca un sportiv de performanţă.

Irina Baianț este dependentă de provocări şi are o ambiţie de neclintit.

O prezenţă mereu elegantă şi o voce uriaşă. Muzica a fost cea care a ales-o pe soprana Irina Baianţ şi nu viceversa. Când n-avea nici patru ani a trecut de la lecţiile de balet la cele de pian. Iar mai târziu, la canto clasic.

A studiat la Conservator iar în 2010, Irina Baianţ a debutat pe scena Operetei din Bucureşti, în rolul Adelei din Liliacul de Johann Strauss. De acolo a ajuns pe aproape toate continentele, în lumina reflectoarelor de pe cele mai importante scene ale lumii.

A cântat inclusiv la Palatul Kremlin, la concertul de ziua preşedintelui rus, Vladimir Putin, în 2015. Până acum are la activ sute de spectacole de operă şi de operetă. S-a îndrăgostit însă iremediabil de musical, odată cu rolul din Fantoma de la Operă.

Un consultant al Teatrului German din Timişoara ar fi cerut adresa de e-mail a lui ”Molier” pentru o corespondenţă pe te... Impactul uriaș pe care filmul ”Joker” l-a avut asupra orașului New York. Locuitorii au ajuns la capătul răbdării: ”Sunte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x