Antena Căutare

A vrut să afle ce se ascunde în kebab-ul pe care îl mănâncă și l-a dus la verificat. Un expert în criminalistică i-a atras atenția

Jimmy Doherty a cumpărat kebab-uri de la nouă fast-food-uri diferite și le-a livrat specialistului în criminalistică Paul Hancock pentru a descoperi "ce conține cu adevărat un kebab".

kebab Galerie
A vrut să afle ce se ascunde în kebab-ul pe care îl mănâncă și l-a dus la verificat. Un expert în criminalistică i-a atras atenția | Shutterstock

Dintre toate enumerate, doar unul a trecut testul, scrie Dailystar.co.uk.

Citește și: De ce este bine sau nu ca orezul să fie spălat înainte de gătit. Obiceiul care ar putea salva vieți

A vrut să afle ce se ascunde în kebab-ul pe care îl mănâncă și l-a dus la verificat. Un expert în criminalistică i-a atras atenția

Majoritatea oamenilor se așteaptă ca un kebab să conțină doar carne de miel. Cu toate acestea, testele ADN au dovedit altceva.

Într-un episod al emisiunii "Food Unwrapped", Jimmy Doherty a cumpărat kebab-uri de la nouă fast-food-uri diferite și le-a livrat specialistului în știința criminalistică Paul Hancock pentru a descoperi "ce conține cu adevărat un kebab".

Testele urmăreau să dezvăluie câte kebab-uri de tip doner conțin alte tipuri de carne, inclusiv vită, pui și porc - dar și mai extrem, carne de cal, măgar și capră.

Când au venit rezultatele, Jimmy a fost șocat să descopere că doar una dintre cele nouă produse a trecut testul cu 100% ADN de miel.

Citește și: Rețeta de supă cremă de roșii a Simonei Gherghe. Preparatul delicios cu care îi răsfață pe cei mici când vin de la școală

"Majoritatea conțin pui. Avem și câteva care conțin carne de vită. Din fericire, nu am găsit nicio urmă de carne de capră, de măgar sau de cal în niciunul dintre produse."

După ce a aflat că "noi consumăm carne pe care s-ar putea să nu vrem să o mâncăm", Jim a făcut o vizită la serviciile de reglementare ale Consiliului Județean West Sussex pentru a afla care sunt regulile.

Peter Aston a explicat că orientarea Agenției pentru Standarde Alimentare ar aștepta ca orice carne de tip doner să fie "exclusiv de miel". Cu toate acestea, interpretarea poate varia de la un comitat la altul.

Utilizatorii de pe YouTube au rămas șocați de rezultate, în timp ce unii au considerat că este "înfricoșător" că iubitorii de fast-food nu știau ce consumă.

"Înfricoșător. Ceea ce este cu adevărat trist este că doar un magazin din nouă a folosit miel.

"Și din câte știu, niciunul dintre fast-food-urile din Marea Britanie nu trimit mâncare pentru a fi testată (ar trebui făcută în mod aleatoriu), ceea ce înseamnă că vor exista magazine care pun în ele carne de pisică, câine, posibil chiar șobolan".

"Dacă pot scăpa nepedepsiți și nu îi costă nimic, vor face asta!"

"Mi-e frică să mă gândesc că nu am mâncat afară timp de 20 de ani pentru că pur și simplu nu știi ce mănânci."

Cu toate acestea, altora nu le-a păsat ce conține atât timp cât avea un gust bun după câteva pahare de bere.

"După 10 pahare de bere, se numește perfecțiune pură."

"Sper să fie bune kebab-urile mele, dar după 18 pahare de bere nu mai pun întrebări despre ingredientele lor!", a glumit altcineva.

Și-a cumpărat un bilet greșit la Loto, dar care i-a adus, de fapt, premiul cel mare. Suma uriașă pe care a încasat-o un ... Creatura înspăimântătoare cu nas uman și dinți ascuțiți. Ce este vietatea „extraterestră” care deține o armă letală în c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x