Antena Căutare

Acestea sunt cele mai INFIDELE zodii! Horoscopul nativilor ce nu rezistă aventurilor! Tu ce ZODIE ești?

Fidelitatea este un lucru extrem de important într-o relație, dar se pare că unele zodii sunt mai predispuse la înșelat decât altele.

Fidelitatea este un lucru extrem de important într-o relație, dar se pare că unele zodii sunt mai predispuse la înșelat decât altele.

Berbec

Cel mai putin loial semn zodiacal fara dar si poate este berbecul. Cei nascuti in aceasta zodie sunt intr-o continua cautare a unor noi escapade si sunt considerati cei mai potriviti parteneri pentru o relatie extraconjugala, deoarece este foarte pasional. Pentru acesti amanti perfecti, pasiunea ajunge foarte usor la final, plictisindu-se dupa castigarea inimii partenerei.

Taur

Cu toate ca sunt foarte senzuali, cei nascuti sub semnul zodiacal al taurului prefera siguranta relatiilor stabile, fiind total opusi de berbeci si garanteaza pentru fidelitate. In general se casatoresc repede si isi fac adesea planuri pentru viitor.

Gemenii

Gemenii au o remarcabila capacitate de a iubi mai multe persoane in acelasi timp si sunt considerati si ei, amanti perfecti. Se indragostesc foarte usor si din acest motiv, tind sa devina infideli.

Rac

Racii sunt foarte complicati insa sunt considerati fideli. Dar daca te afli intr-o relatie cu o persoana sub acest semn zodial si ai calcat stramb, ai cele mai multe sanse sa nu mai fii iertat/a, chiar daca ti se promite ca se va trece cu vederea.

Leu

Cei nascuti sub acest semn zodiacal nu se incadreaza intr-o anumita categorie, putand fi foarte loiali sau invers. Leii prefera relatiile de lunga durata, insa cand simt ca nu mai exista sanse de indreptare a relatiei, aleg despartirea. Insa daca partenerii nu ii vor satisface din punct de vedere sexual, este foarte posibil sa apara infidelitatea.

Citește aici continuarea pentru restul zodiilor!

Curățenie la domiciliu, varianta simplă și rapidă! Cum să scapi de praful din casă... Zodiacul chinezesc scoate la iveală lucruri îngrijorătoare! Află ce ţi-au pregătit astrele în funcţie de anul naşterii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x