Antena Căutare

Acum s-a aflat! Care au fost adevăratele sentimente ale Reginei Elisabeta a II - a față de Prințesa inimilor

Regina Elisabeta a II - a a fost de multe ori văzută ca o figură severă care nu o prea avea la inimă pe Prințesa Diana. Un bilet scris de regină arată că lucrurile stăteau altfel.

Regina Elisabeta a II - a a fost de multe ori văzută ca o figură severă care nu o prea avea la inimă pe Prințesa Diana. Un bilet scris de regină arată că lucrurile stăteau altfel.

După accidentul în care a pierit Prințesa Diana, pe 31 august 1997, la Paris, suverana i-a trimis o scrisoare confidentei sale în care adevăratele sale sentimente ies la iveală.

„Diana a fost înzestrată cu tot ce e mai frumos. Fie că au fost vremuri bune, fie că au fost mai puțin bune, niciodată nu a uitat să zâmbească. Mereu îi inspira pe cei din jur. În această săptămână am încercat să îi ajutăm pe William și pe Harry să treacă peste această pierdere. Cu toții am suferit.”

Așa arată scrisoarea dedicată celei care a fost un exemplu pentru britanici.

Diana a fost adorată de întreaga lume, iar cuvintele frumoase de mai sus dovedesc încă o dată acest lucru.

Surpriză uriașă pentru un fermier! A văzut un ou neobișnuit de mare și a vrut să-l gătească! Ce a găsit bărbatul înăuntr... Nu, nu este vreo scenă dintr-un film SF! Islandezii au treceri 3D pentru pietoni. Cum arată celebra "zebră tridimen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x