Antena Căutare

Adolescentul din Iași a incendiat liceul unde învăța ca să scape de repetenție

Persoana care a ars zece cataloage din cancelaria Liceului Tehnologic „Victor Mihăilescu Craiu” din Belceşti a fost identificată, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi prin intermediul unui comunicat de presă.

Tânărul care a ars zece cataloage din cancelaria Liceului Tehnologic „Victor Mihăilescu Craiu” din Belceşti a fost identificat. El ar fi recurs la acest gest de teamă să nu repete anul din cauza absenţelor şi rezultatelor slabe la învăţătură.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că e vorba de un tânăr în vârstă de 15 ani, care este elev în clasa a IX-a la Liceul Tehnologic "Victor Mihăilescu Craiu" din Belceşti.

„La data de 21 mai, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău şi Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Hârlău au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza comunei Belceşti. A fost identificat un tânăr, bănuit de distrugere. Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în noaptea de 16 spre 17 mai, acesta ar fi pătruns într-o unitate de învăţământ din comuna Belceşti şi ar fi distrus, prin incendiere, 10 cataloage. În urma percheziţiei, au fost ridicate articole de îmbrăcăminte şi bunuri susceptibile a fi fost folosite în derularea activităţii infracţionale. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt, urmând ca, în funcţie de cele constatate, să fie dispuse măsuri legale”, se menţionează în comunicatul de presă.

Adio bețișoare de urechi, paie, pahare și tacâmuri din plastic! De când vor fi interzise în România ... Un caz la 4,7 miliarde de nașteri! O femeie a adus pe lume șase copii! Tânăra era convinsă că va avea cvintupleți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x