Antena Căutare

Aerul respirat de Kanye West, vândut cu o sumă fabuloasă pe Internet! NU e nicio glumă!

Credeai că nu te mai poate lua nimic prin surprindere? Ei bine, te înşeli! O pungă din plastic ce ar conţine aerul respirat de Kanye West la un concert a fost vândut cu 60.000 de dolari pe Internet.

Aerul respirat de Kanye West, vândut cu o sumă fabuloasă pe Internet! NU e nicio glumă! Galerie
| hepta.ro

Credeai că nu te mai poate lua nimic prin surprindere? Ei bine, te înşeli! O pungă din plastic ce ar conţine aerul respirat de Kanye West la un concert a fost vândut cu 60.000 de dolari pe Internet.

Un internaut a postat un anunţ pe acest site de licitaţii online sub titlul "Kanye West Yeezus Tour Air For Sale" ("Aer respirat de Kanye West în timpul turneului «Yeezus Tour»"). Anunţul a fost publicat duminică, având preţul de pornire de cinci dolari, iar acea pungă a fost vândută cu 60.000 de dolari, după o licitaţie la care au participat 90 de persoane.

Vânzătorul a declarat în textul care însoţeşte acel anunţ că rapperul a menţinut punga deschisă, apoi a închis-o şi a sigilat-o, asigurând fanii că este ceva real.

În afară de aer, şi alte obiecte sau substanţe eliberate de corpul lui Kanye West au fost puse în vânzare pe Internet. În acest sens, jurnaliştii de la Le Figaro vorbesc despre un băţ de care rapperul american s-a împiedicat în momentul în care a coborât dintr-un automobil în timpul turneului "Yeezus Tour", propus spre vânzare cu 5 dolari, dar şi pungi cu picături de transpiraţie a starului, al căror preţ de pornire a fost fixat la 50 de dolari.

Descoperire ȘOCANTĂ făcută de doi tineri! Au crezut că este apartamentul visurilor, însă s-au înșelat amarnic! Ce au găs... Cum să deschizi o sticlă de bere folosind doar o coală de hârtie! Milioane de oameni au rămas fără cuvinte! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x