Antena Căutare

Anul 2019, anul cutremurelor majore?! Previziuni înfiorătoare făcute de oamenii de știință: ”Ne așteaptă dezastre!”

Activitatea seismică a fost intensă în anul 2018, în mai multe zone din lume, între care și România, iar oamenii de știință susțin că anul 2019 va fi anul cutremurelor, întrucât încetinirea periodică a mișcării de rotație a Pământului va determina producerea unor seisme majore. 

Activitatea seismică a fost intensă în anul 2018, în mai multe zone din lume, între care și România, iar oamenii de știință susțin că anul 2019 va fi anul cutremurelor, întrucât încetinirea periodică a mișcării de rotație a Pământului va determina producerea unor seisme majore.

Mai exact, profesorul Roger Bilham de la University of Colorado in Boulder și Rebecca Bendick de la University of Montana in Missoula, au explicat, în cadrul unei prezentări de la Geological Society of America, că mișcarea de rotație a Pământului este strâns legată de activitatea seismică, potrivit The Guardian.

Cutremur în România, în urmă cu puțin timp! A avut magnitudine însemnată

”Această relație este puternică și ne arată că am putea avea o creștere a numărului de cutremure majore anul viitor”, a precizat Roger Bilham.

Cei doi seismologi au analizat toate seismele mai mari de 7 grade pe Richter care s-au înregistrat începând cu anul 1900 și au găsit cinci perioade în care a existat o activitate seismică mult mai intensă decât în restul timpului.

De asemenea, șamanii din Peru au prezis, la finalul anului 2018, că noul an va aduce erupții vulcanice, cutremure, dar și alte dezastre naturale.

”Ne aşteaptă numeroase dezastre. Prezicem şi ni se arată că vor urma multe erupţii vulcanice. Cutremurele vor continua. Este ceea ce primim pentru tot răul pricinuit Mamei Natură. Marea este şi ea supărată şi va continua să afecteze umanitatea”, declara Jairo Osco, șaman.

În România, în urmă cu puțin timp, Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) a anunțat că un cutremur s-a produs, miercuri, la ora 13:36:02, în zona seismică Vrancea, județul Vrancea.

”Aer prăjit”, delicatesă într-un restaurant de fițe. Cum se prepară și cât costă... Părintele Cleopa ne învață rugăciunea în 13 cuvinte: "Minunile vor apărea în viața ta dacă o rostești"...
Cupluri zodiacale care devin mai puternice peste ani. Dragostea lor durează o viață întreagă
În „baletul cosmic”, anumite perechi zodiacale se angajează într-un dans care se...
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul online. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x