Antena Căutare

Șapte BĂUTURI DE VARĂ care îți vor face un ABDOMEN perfect! Iată cum trebuie să le prepari

Daca vreti sa aveti un abdomen plat in sezonul de vara, atunci puteti bea oricare dintre aceste 7 bauturi, deoarece ele va vor ajuta sa aplatizati abdomenul.

Daca vreti sa aveti un abdomen plat in sezonul de vara, atunci puteti bea oricare dintre aceste 7 bauturi, deoarece ele va vor ajuta sa aplatizati abdomenul.

Aceste bauturi sunt ideale pentru zilele lungi si calduroase de vara, fiind un aliat puternic in lupta impotriva kilogramelor in plus.

Lapte de migdale neindulcit – daca urmati un regim special, este bine daca puteti sa inlocuiti laptele regulat cu cel de migdale, care contine aproximativ 30 de calorii intr-o singura ceasca, fara adaos de zahar, grasimi sau lactoza.

Stevia – indiferent daca beti ceai, cafea, limonada, frappe sau un cocktail, utilizati stevia, deoarece este destul de eficienta in procesul de pierdere in greutate. Stevia este o planta care este la 200 la 300 de ori mai dulce si mai sanatoasa decat zaharul rafinat. Cumparati stevia lichida si indulciti fiecare bautura fara efecte secundare.

VEZI AICI CONTINUAREA

Dădea 7.000 de euro pe pizza în fiecare an! O singură frază a tatălui său a făcut-o apoi să renunțe! Uite cum arată tână... Mânca niște chipsuri când a descoperit ASTA înăuntru! „E special și îl voi păstra, așa ceva nu vezi în fiecare zi!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x