Așa ceva se întâmplă o dată la 48 de milioane de nașteri: „Astfel de copii apar foarte rar!”

Micuța Lucie Marie a venit pe lume pe data de 16 august într-un spital din Statele Unite ale Americii. La naștere a cântărit 3,3 kilograme, iar părinții săi au avut două motive de bucurie. Primul a fost, așa cum era normal, apariția Luciei în familie, iar al doilea este legat de data de naștere a copilei.

Ziua de 16 august este una specială și pentru părinții micuței. De ce? pentru că amândoi sunt născuți pe aceeași dată!!! Angajați ai institutelor de statistică de peste Ocean susțin că o asemenea coincidență se întâmplă o dată la 48 de milioane de nașteri. Foarte puține sunt familiile în care ambii părinți și copiii sunt născuți chiar în aceeași zi: „Astfel de copii par a avea un destin special pentru că se nasc foarte rar”, a spus unul dintre medicii spitalului în care a avut loc fericitul eveniment.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri