Antena Căutare

Atasatul de presa al prezidentiabilului Mitt Romney, catre jurnalistii americani: "Kiss my ass"

In timp ce jurnalistii americani care il insoteau pe Mitt Romney, candidatului republican la alegerile prezidentiale din SUA, la o ceremonie in fata Mormantului soldatului necunoscut din Varsovia, il presau cu intrebari privind gafele care au marcat vizitele sale la Londra si Ierusalim, Rick Gorka, atasatul sau de presa le-a cerut acestora sa "dea dovada de putin respect" inainte de a le spune "Pupati-ma in f..." (Kiss my ass). "Este un loc sfant pentru polonezi", a adaugat Gorka, inainte de a-si prezenta scuzele putin mai tarziu.

Acest nou incident se adauga gafelor care au marcat deja turneul candidatului republican, informeaza AFP. La Londra, Romney a atras atentia premierului David Cameron si critici puternice din partea presei incepandu-si vizita cu declaratii privind nepregatirea tarii pentru Jocurile Olimpice si punand la indoiala entuziasmul popular din jurul evenimentului.

Iar la Ierusalim, palestinienii au reactionat impotriva declaratiilor considerate "rasiste" ale candidatului republican care a apreciat ca decalajul intre nivelul lor economic si cel al Israelului se explica printr-o diferenta de "cultura". Acesta suscitase deja mania palestinienilor numind Orasul Sfant "capitala Israelului", in timp ce acestia vor sa numeasca Ierusalimul capitala unui viitor stat palestinian.

Foto: Intactimages / EPA

FOTO! Marea Neagra, imortalizata de NASA... Cum arata o "pasare de foc" care-a dat cap in cap c-o pasare normala!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x