Antena Căutare

Au vrut să cumpere o casă veche de 300 ani, dar au înghețat când au văzut ce se află în interior

Au vrut să cumpere o casă veche de 300 ani, dar au renunţat imediat când au văzut ce e înăuntru

Un cuplu american a călătorit până în Anglia pentru a cumpăra o casă veche de 300 de ani. Când au ajuns acolo, le-a stat inima în loc de ce au găsit

O familie înstărită de americani își dorea de foarte mult timp o casă veche în Anglia, de preferat într-un sat liniștit care să aibă de asemenea, un preț decent.
Nu au căutat mult și au găsit repede un anunț cu o casă veche de 300 de ani. Partea mai puțin bună era că nu avea trecut niciun număr de telefon sau preț.

Oamenii extrem de dornici de a o achiziționa, au cumpărat un bilet de avion și au ajuns la vizionare. Casa avea un aspect exterior vechi, exact pe placul americanilor.
Aceștia au sunat la ușă și le-au spus proprietarilor că ar dori să vadă locuința pentru a o cumpăra, în urma anunțului de pe internet.

Ce s-a întâmplat când au ajuns în casa cea veche


Mare le-a fost mirarea când au intrat în interiorul casei și au găsit un lux de neimaginat într-o casă care părea antică. Când au întrebat cât costă, răspunsul a fost șocant: 2 milioane de euro.
Chiar dacă amenajarea casei era frumoasă, aceștia au renunțat la intenția de a o cumpăra pentru că era o achiziție prea scumpă, iar ei își doreau o casă veche care să păstreze farmecul și simplitatea vremurilor din care data.
Vezi imagini din interiorul casei:

Au vrut să cumpere o casă veche de 300 ani, dar au înghețat când au văzut ce se află în interiorAu vrut să cumpere o casă veche de 300 ani, dar au înghețat când au văzut ce se află în interiorAu vrut să cumpere o casă veche de 300 ani, dar au înghețat când au văzut ce se află în interiorAu vrut să cumpere o casă veche de 300 ani, dar au înghețat când au văzut ce se află în interiorAu vrut să cumpere o casă veche de 300 ani, dar au înghețat când au văzut ce se află în interiorAu vrut să cumpere o casă veche de 300 ani, dar au înghețat când au văzut ce se află în interior

Concluzia acestei întmplări reale este să avem mare grijă la detalii atunci când dorim să achiziționăm o casă sau orice alt șucru. Anunțurile pot fi înșelătoare, iar timpul și energia noastră valorează foarte mult pentru a le risipi inutil.

Autoritățile nu au fost în stare să facă ce a reușit o singură femeie. Din dragoste pentru copii, a făcut o școală, din ... Un băiat de 9 ani a schimbat o lege veche de un secol! Argumentul lui a fost imbatabil! „Era jalnică! Am încălcat-o de f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x